Niiiniskitchenlife

Busborgs analysen


Busborgen med Milo och Elliot igår eftermiddag efter jobbet blev det. Milo dröööööp av svett, gud så kul han hade alltså! Observera min killes fina vita strumpor! :))


Upp och ner i den här rutschanan typ hundra gånger.Varje gång han klättrar upp och tagit sig ner så gjorde han såhär. Gud vad jag skrattade åt han, och ju mer jag skrattar desto roligare är det. Han kastade sig verkligen ner platt med ansiktet och så Puuuuh, som att det var jobbigt!


En vilopaus för Elliot som drog en snowslush i all hast. Liiiiite grön
tunga fick man tydligen av den. 🙂

Godförmiddag puppor! Jag har varit på jobbet sedan klockan 6 i morse. Jag fick äntligen somna tidigt igår, mitt i Ernst för fasicken så jag missade det. Men det gör verkligen ingenting, jag har sovit dåligt under 3 veckors tid nu. Somnat så sent och vaknat tidigt då Milo vaknar. Jag behööööövde sova, halv 9 somnade jag och vaknade av klockan i morse. Några uppvaknanden blev det ju såklart då det är Krogveckan på torget. Det hörs hem till oss kan jag meddela. Det slutade dock 12 så jag kunde somna skönt efter det.

Ja, som sagt, vi var ju på busborgen på eftermiddagen igår. Vilken utveckling man såg på Milo, ja från sist vi var där. Han kunde ta sig upp själv överallt och flängde och for överallt. Det är så man märker att dom växer. Jag fick sitta för mig själv i fiket en stund vilket var väldigt skönt. Jag satt där och tittade på folk. Jag faschineras ju av människor och sitter alltid och klurar på vad det är för ena och hur deras liv kan tänkas se ut.

MINA OBSERVATIONER:

En familj, 3 barn som såg ut att ha kommit tätt. Hon var tajt som tejp, alltså….. fan så vältränad hon såg. Jag kunde skymta magen när hon gick förbi mig och om man säger såhär. Jämför man hennes och min så kan man tro att jag fött 33 barn jämfört med henne. FAN vad orättvist det kan vara, hur beter hon sig? Tränar hon 7 dagar i veckan á 3 timmars pass 2 ggr per dag eller är hennes gener bara väldigt snälla? Tell me?!

Det var 2 sällskap där med 2 kvinnor i varje som satt och fikade. Ungarna lajjade själva, dom var väl antagligen lite större. Dom såg ut att trivas med varann. Undra om dom var goda vänner eller om ungarna gick på samma skola eller nåt? Sånt där kan jag liksom sitta och tänka på….

En ensam pappa satt och glodde i sin mobil HELA TIDEN. Läste han nyheterna eller gick han igenom fejjan? Kanske han messade med älskarinnan eller så var han singel och messade med sin nya flirt. Han såg i alla fall lycklig ut, det kändes skönt.

En mormor/farmor var där med sitt barnbarn. Det åts glass mest hela tiden och mormor/farmor åt ungefär lika många. Hon kanske passade på nu när hon kunde. Hon såg så rar ut, sådär varm och omtänksam. Undra om hon hette Margaretha, jag tyckte hon såg ut att göra det.

Några satt med sin laptop, en del läste böcker. En pappa hann nog läsa ut sin bok. Han läste konstant från det vi kom till vi gick. Var va hans unge/ungar? Nåväl, dom försvinner ju inte och han fick sig en perfekt avkoppling en trosdagseftermiddag när man ändå inte kan ligga i solstolen.

Fikat då? Ja, det kostar en miljard ungefär så där har dom gjort en smart grej. Vad ska man göra annars när ungarna är så pass stora så dom klarar sig själva. FIKA såklart. Vi betala 150 kr för 1 glass, 1 snowslusch, 1 kaffe, 1 dricka och 2 kakor. Det är rätt dyrt skulle jag vilja säga. Sen kostade det 210 kr att komma in oxå. Så 360 kr för ett par timmar fick dom från min familj.

Personalen började städa vid 5 tiden, det stänger 6. Helt ok tycker jag när det ändå droppar av lite folk vid den tiden. En torkade bord och ställde upp stolar, en annan dammsög. Då kom jag och tänka på hur äckligt det egentligen måste vara där. Får man upp nåt med dammsugaren? Det måste ju ligga kvalster, snorkråkor, slem, svett och kryp i den där, till förbannelse, lika många som fikat kostar typ. Går det typ vattkoppor i Västerås och ditt barn inte haft det så åk till Busborgen, då kommer han/hon garanterat att få det. Jag brukar faktiskt ha med mig lite handsprit och torka av lite händer och sånt efteråt…. ifall att. Jag är ingen panisk morsa sådär men man kan ju rensa från det värsta.

Det satt ju en tjej där, en tjej med sån där dålig uppsyn. Kaxig och le. Som att hon var så mycket bättre än andra. Jag satt och irriterade mig på henne, undrade varför hon skulle vara så le. Att hon med sina mandelformade brungröna ögon och jättebruna hud skulle vara så mycket finare om inte hennes uppsyn var sån. Hon hade ju allt, brun, smal, fina kläder… ALLT. Fitt oxå, varför ska snygga brudar vara så lea för? Är hon olycklig, kall? Vad? Sen kom jag på mig själv att sitta och irritera mig på henne, det enda jag gör då är att jag slösar energi på nåt så oviktigt. SNARK, så då slutade jag direkt. Det kändes mycket bättre direkt.

Ja, sådär kan det se ut när jag får typ 45 minuter för mig själv på ett fik. Analysernas drottning liksom. Men det är en slgas avkoppling för mig, sen är det bara kul att kunna delge hur knäpp i skallen jag egentligen är.

Nu måste jag fortsätta jobba, fikarasten är slut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.