Niiiniskitchenlife

Lekpark och hemmamys


Idag efter jobbet blev det lekparken. Milo var så överlycklig så
det fanns knappt ord. HURRRAAAAAA skrek han med båda
armarna uppåt! Verkar som att han aldrig varit i en lekpark vår
lilla Tuss. 🙂


En trött mamma idag. Herregud jag måste börja somna tidigare
på kvällarna. Man kan inte sitta uppe till 12 -1 tiden varje natt. Jag
pallar inte det, jag är inte gjord för det….


Pappan och mamman fick pussas lite där på parkbänken.


Sen ville man visst gå hem själv med vagnen. Det är det nya.
Den ska man köra på i ur och skur, han blir stark som en oxe
på att förflytta den kan jag lova!

Godkväll puppor! Det är tisdag kväll och Allsång på Skansen håller på för fullt. Vi har bara varit hemma efter vi kom hem från lekparken. Jag har städat i mina skåp i köket, förbereder för flytten så att det bara är att packa i sedan när det blir dax.

Nu sitter vi 3 personer på rad vid vårt köksbord med en varsin dator. Jag, Thedde och Tony. Elliot har suttit på datan i datarummet. Vilka nördar vi är alltså. Jag slökollar på Allsång på skansen. Mitt lilla program :). Mitt tantprogram skulle man kunna säga. Tant tant tant…. Idag känner jag mig dessutom väldigt tant. Jag är så trött. Jag måste göra om mina rutiner nu alltså, hålla på och vara uppe sent på nätterna sådär. Jag funkar ju inte då.
Jag är ju tant, jag somnar ju liksom 9. Men nu är det som om ungdomen kommit och tagit mig, som en ungdom på sommarlovet. Man är uppe och fladdrar och fixar med det ena och tredje långt in på natten.

Just nu har jag en LCHF pst och baconpaj i ugnen. Det doftar ljuvligt och jag är så sugen på den nu. Hungrig som en björn och klockan är verkligen halv 9 och vi äter middag nu. Va? Säger ju det, ingen ordning alls. Har ni ordning på era tider såhär på sommaren?

Ha en fin kväll, jag ska njuta av mörk choklad och lite chai thé (inte sockerbomb thé).

Ps: Nu kom Elliot förbi här och sa att han ville att jag skulle länka till hans blogg. Dom är 2 stycken som driver den, hans kompis Frida och han. Kika förbi där och höj deras besöksstatistik så blir dom så himla himla glada. Lämna gärna en kommentar oxå om ni har tid! Ni hittar den—————> HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.