Niiiniskitchenlife

Elaka jäkla människor!


Nu när jag har en sån tänkardag så kan jag inte låta bli att undra hur en sån här
människa egentligen fungerar?! En ELAK människa!

Igår läste jag på Katrin Zytomierskas blogg att hon hade fruktasvärt ont i sitt huvud och hade haft i 6 dagar. Hon skulle till läkaren för att kontrollera vad detta kunde vara. Det blev ett jäkla pådrag och hon blev skickad till S:t Görans för magnetröntgen och ryggmärgsprov. Det var inget farligt som tur är.

När jag sen läser bland hennes kommentarer så får jag en stor klump i magen över vissa av dessa. Herregud säger jag bara, hur är vissa funtade?! Jag känner bara att jag blir rädd för den elakhet som vissa människor besitter!? Hur kan man på riktigt skriva saker som: ”Hoppas du har hjärnblödning” eller så råa saker som ”Hoppas att du dör” bland kommentarerna? Jag vet att många tycker att hon är en idiot men KOM IGEN! Ska man verkligen skriva så till nån? Det är här en viss mentalitet lyser igenom. Kan man inte skilja på det en människa skriver i bloggen och verklighet så känns det som att världens människor är på väg käpprätt åt helvete! Näej…. vad hon än har sagt och skrivit i sina dagar som bloggare så ska INGEN människa behöva läsa nåt så hemskt bland sina kommentarer. Där sitter det nån jäkla looser gömd bakom sin dataskärm i anonymitetens land och knattarar meningar som hoppas att du dör. Give me a break!

Vad glad jag är att jag inte har såna läsare här hos mig. Jag skulle sluta blogga på studs, skulle inte finnas en anledning i världen att fortsätta! Då skulle jag hellre skriva blogg men bara läsa den själv. Sen ge den som en bok till mina barn…. det skulle jag göra!

Dessa människor skulle behöva fatta vad livet går ut på! HÄR & NU! Och att behandla andra som man vill bli behandlad själv!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.