Niiiniskitchenlife

OH MY GOD
Ja det blev ju ungefär som jag anade. Att dessa godsaker skulle göra
att det kommer bli ännu lite svårare att gå ner allt jag lägger på mig
under julen. Men men, vi tar tag i det igen efter nyår hörrni.
Då kör vi som fan…. Recepten hittar ni längre ner i bloggen!

VOINE VOINE är nog det enda uttrycket jag hittar för att förklara dessa godsaker. Kan säga att saffransmuffinsen är det godaste muffinsen jag ätit, PÅ RIKTIGT! Jag skulle kunna använda det där uttrycket jag gjorde högljutt för nåt år sen när barnen lyssnade som inte lämpar sig riktigt, det lämpar sig aldrig men det var så jag kände när jag satte tänderna i den friterade fläskfilen med honungssås på thairestaurangen. Det uttrycket börjar på ”det kn…” och slutar på ”i mun”. Usch, inget bra uttryck och jag ska aldrig mer använda det men det var det enda som förklara smaksensationen. Idag är det ungefär samma sak, ett glas mjölk till och ni kommer känna likadant!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.