Niiiniskitchenlife

Avdomnad pung och solpromenad


Här är vår promenadväg till öppna förskolan Flisan. Tänk vad fint det
var längs hela vägen, tog bilder så ni oxå får se hur fint vi faktiskt har
här i vår lilla stad!

Idag gäller det verkligen att vara påklädd till tänderna. Jag hade långkalsonger eller tajts heter det väl, jag har inga långjaaaalingar (som jag brukar säga) eftersom att tajts är skönare. Det var dubbla tröjor och björnpullan på skallen. Är så glad att jag inhandlat den eftersom den värmer så himla skönt. Milobebis var inbäddad i vagnen med åkpåsen som jag sydde ihop här en morgon. Han var oxå alldeles varm när vi kom fram till Flisan. Tänk, en sån liten grej värmer själen kan jag känna. Att mitt barn är varmt fast mätaren visar över 10 grader kallt. Fjantmorsa är vad man är.

Annars då? Jo, Elliot ringde från skolan. Blev till att hämta en unge med huvudvärk. Han brukar få det innan han blir sjuk så nu väntar jag på att nästa barn ska insjukna. SNARK säger vi om det. Allt kommer samtidigt liksom. Gubben har pajat ryggen och håller på och gör internet diagnoser på sig självdessutom:

”Nina, jag vet vad det är! Jag kunde säga JA på varje punkt. Det är diskbråck!” utbrister han på lunchen idag.

Jag höll på o sätta salladen i vrångstrupen.

”Vadå diskbråck? Det är ju jätteallvarligt!” säger jag.

”Ja, man ska åka akut in till sjukan om man tappar känslen runt analöppningen och i pungen” säger han vidare och skrattar.

”Men har du gjort det då?” undrar jag mellan tuggorna.

”Näej, fan heller” säger han.

Ja, så nu ska man börja klura på om karln snart tappar känseln i pungen eller? Han måste ju kolla upp detta med ryggen. Det kommer alltid efter han varit och spelat den där jävla innebandyn! Han ska väl inte lyfta eller nåt och det är det ju verkligen tajming för just nu i juletider. Det är ju så jäkla mycket som ska fixas och donas med, inte allra minst mina prylar som ska fraktas till höger och vänster. Jag kommer väl vara stark som BRONTO BRITTA när nyåret kommer! 🙂 T ex så har vi ett jäkla bord står i hallen som måste ner till källaren. Hissen är för liten så nån måste bära ner det 3 trappor. Jahapp, ska jag slänga upp den på skallen kanske? Jäkla skitrygg och paja nu, jag tycker så jäkla synd om honom oxå när han vankar omkring helt sne. Han försöker bita ihop oxå vet jag… TUSSEN!

Nu ska jag plocka av lite här hemma. Grabbarna bus anländer till mamma idag så det gäller att fylla på kyl och förbereda för 2 tonåringar på hemmaplan. Härligt att dom kommer igen. Milo är överlycklig när storebrorsorna kommer hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.