Niiiniskitchenlife

I NATT HÄNDE DET!!!!

Jag vet nästan inte hur jag ska säga det här. Det känns smått
fantastiskt faktiskt….

MILO SOV HEEEEEEEEEEEEEEEELA NATTEN!!!!

Alltså, jag ryser när jag skriver raderna. Förr kallade jag sova hela natten från 12 till 5. Men det här är HELA NATTEN!!! Det tog exakt 1 år, 4 månader och 18 dagar för vår Milobebis att slagga sin första natt. Från han blev nattad till kl 5 i morse. Jag är i chock och precis som väntat så kunde inte JAG sova. Somnade 11 och vaknade tvärt kl 4 av att ingen Milo låtit! Låg sen klarvaken…

Men vad säger ni???? Fantastiskt va??? Detta måste ju nästan firas?!

Ps: glöm inte smakrådet nedan! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.