Niiiniskitchenlife

Linda Rosing är kär!

Läser att Linda Rosing äntligen gått och blivit kär på riktigt som hon säger själv. Hon är kär i Peter Thelenius. Han som sjunger i Basic Element. Just Basic Element var här o giggade (som dom coola säger) för några år sen. Dom spelade (som vi töntiga säger) på min kompis krog. Vi var där och var kanske en aningens mer berusade än salongsberusade. Jag minns att dom hade en tjej som sjöng som jag till en början trodde var Linda Rosing, men det var inte hon.

Efter det här gigget så hade bandet efterfest på ett hotellrum här i vår byhåla, av nån konstig anledning hamnade jag där. Tillsammans med massa andra hålainvånare och även nån brutta från hålan som hade haft lite ligga med nån i bandet. Det roliga med den här efterfesten var att just Peter Thelenius sprang omkring spritt språngande naken. JEPP, snorren dinglade fritt. När jag kom in i rummet där så fick jag ett sånt jäkla skrattanfall, för vet ni, sånt där kan liksom vara min sjuka humor. Det är så bisarrt o konstigt att det blir hysteriskt kul…. jag återhämtade mig sedan och tyckte att det bara var konstigt.

Hmm, kan man säga att jag sitter på ett scoop? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.