Niiiniskitchenlife

Krångel suuuger…..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Idag fick man sig en härlig liten överraskning kan jag säga. SNARK X 300 ungefär……..

Jo, ni vet det dära försäkringskassan! Javisst…..

Jo…. jag måste antingen va totalt jävle dum i hela huvet eller så har man gjort det lite krångligt. Man måste ju typ hålla på o anmäla in lite då o då att man vill fortsätta att ha föräldrapenning…. gör man inte det så får man ingen föräldrapenning. Så var det med det…..

Så jag har fått typ 3500 kr i ersättning. Javisst…. vad räcker det till???…….när man har hus, 3 ungar, bil och katt! INTE ETT JÄÄÄVLA DUGG kan jag säga….

Gick in o anmälde att jag självklart ville fortsätta ha ersättning efter februari oxå….. varför kom ingen förvarning. Typ ett litet mejl med ett klämkäckt: "Nu var det dax att förnya dagarna….." eller vafan som helst!!

Jahapp…nu fick jag sådär ont i magen som bara jag kan få när det kommer till pengar o inte räcka osv. FY  JÄKLA FAN oxå…..

Imorn blire till o ringa o säga att jag svimmar om inte jag får mer betalt….. eller nåt sånt! Nån som har ett bra tips…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.