Niiiniskitchenlife

Brevet i kylen!

Mycket riktigt så är det dessa förvärkar som nu startat. När jag väntade Elliot hade jag dom i 5 hela veckor….mellan 19-23 varje kväll! Jag var så urless på att vakna på morgonen o märka att inte ett jävla skit hade hänt under natten.

Igår hade jag ont hela eftermiddagen/kvällen, mensvärk och onda sammandragningar….. vaknade i soffan av onda sammandragningar. Dock så känner man nästan på sig om det är på riktigt eller inte, o igår var INTE på riktigt! Sen hade jag som vanligt min vän halsbrännan från helvetet på besök. Så den här natten har väl varit sådär…..

Husbandet har nog fattat att nu har jag det lite kämpigt….. så i morse när jag öppnade kylen låg en sån här liten lapp o vilade på osten!

Då blev man alldeles varm i hjärtat och så orkar man lite till…….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.