Nettan

Paradiset – Sparadiset

Förra fredagen så var jag iväg på ett helt underbart event, var som att spendera kvällen i paradiset 😉 Eventet som gick under namnet/hashtagen på Instagram HöstensLyxigasteEvent, och visst höll det vad de lovade! Ni som följer mig på instagram kan nog inte ha missat alla bilder som laddades upp därifrån under kvällen 😉

Eventet hölls på mysiga Sparadiset på söder i Stockholm, inrett som ett litet paradis. Små mysiga rum med bubbelpooler, skön lounge del där man kunde sitta och hänga, prata med vänner och bekanta och lära känna nya trevliga tjejer.

Jag hade fått sällskap till Sparadiset av en ganska nyfunnen vän, Jubisa, jätte trevligt att få komma iväg utan barn så man hinner prata lite mera. Vi har lärt känna varandra genom våra söner som gått på samma förskola tillsammans, men nu går de i olika skolor men har fotbollsträning i samma lag en gång i veckan.

När vi kom fram till Sparadiset så stod det en härlig buffé uppdukat med goda delikatesser med bland annat goda ostar från Valio och till det kex från Göteborgs kex, en massa charkuterier som verkligen går hem hos mig, chips från OLW och otroligt god choklad från Chokladfabriken. Rioja fanns på plats också och bjöd på vinprovning, 7 sorters olika vita och rosé. Hann inte ta mig igenom alla sorter, men de jag smakade på var riktigt bra! Ville man ha alkoholfritt alternativ så fanns nya Coca Colas Life att smaka på.

Det var väldigt dämpad mysig belysning inne på Sparadiset, och ganska så fuktigt så bilderna var inget direkt att hurra för. Måste hitta min kamera som är spårlöst borta….

IMAG5408 IMAG5407

 

Vi började med att mingla lite, ta för av oss av den goda buffén och sen fick vi en presentation av de olika samarbetspartnerna som fanns på plats för kvällen. Butiken Garderåb bjöd på modevisning, en ny butik för mig men som jag gillade skarpt. Så mycket snygga kläder! Dessvärre blev bilderna från modevisningen för mörka.

Vi fick höra en del om Voya som är ett ekologiskt märke från Irland, där huvudingrediensen i alla produkter är handplockade alger ifrån Atlanten. Man ser till att skörda algerna på rätt sätt för att å så liten inverkan som möjligt på havet. Alla produkter är ekologiska.

IMG_20141010_184318

 

Sen så var det även världslansering av Elisabeth Arden nya superserie, Elisabeth Arden PRO! Vilka produkter 🙂 Jag gillade verkligen konceptet, krävdes få produkter men ändå få ett fantastiskt resultat. Sånt gillar jag! Sen kunde man komplettera med mera om man ville men för att få en bra grund så krävdes inte att hela badrumsskåpet ska tas upp av diverse olika krämer. Fick lära mig att grunden i det hela och den absolut viktigaste produkten i serien är deras SPF 50 med bland annat antioxidanter och enzym i. Den är lätt färgad och ska användas varje dag, jag som är jätte slarvig när det gäller just SPF i ansiktet….

IMG_20141010_173209

 

Efter de olika presentationerna så fick man bubbla, fortsätta mingla och testa på behandlingar, de erbjöds en kortare rygg massage och ansiktsanalys. Jag hade tur och hann med båda två 🙂

Massagen var så skön, skulle verkligen behöva gå lite oftare! Hudanalysen var väldigt givande, nu vet jag hur jag ska göra för att få bättre hy. Hudterapeuten berättade också att de från och med nu kommer att göra ansiktsbehandlingar med den nya Elisabeth Arden PRO serien, känns väldigt lockande att testa!

Sen blev det mera bad, deltog i lite olika Instagram tävlingar som arrangerades, vilket prisregn det var! Otroligt fina priser hade Lina och Diana fått ihop! Drack lite vin då det fanns en del olika att testa som sagt och avnjöt god choklad och frukt från stora härliga fruktfat. En riktigt härlig kväll måste jag säga!

IMG_20141010_180235

Två olika rum med bubbelpooler, man kan boka in det om man vill umgås med tjejgänget eller kanske för en möhippa 🙂 Varje rum hade sin egen prägel.

 

IMG_20141010_192055 IMG_20141010_192201 IMG_20141010_183848

 

Kvällen avslutades med ett ordentligt prisregn! Som sagt, riktigt fina priser hade de fått ihop 🙂 Själv hade jag turen att vinna ett presentkort hos Geggamoja, ska bli kul att få shoppa loss till barnen. Spanat in en overall där så blir ev den jag slår till på, och ett par solglasögon till Jennifer då deras verkligen är hennes favorit.

received_10152487649092981 received_10152487649442981Go

 

När det var dags att gå så delades det ut lyxiga Goodiebags, mer om innehållet i dom kommer snart i ett separat inlägg 🙂

IMAG5405

Verkligen avkopplande med ett litet break från vardagsstressen, suttit och kikat på sparadisets hemsida och se till att boka in mig på en behandling ganska så snart igen. Eller kanske boka relaxen och ta med mig maken, vi får se vad det blir 🙂

Tusen tack Lina och Diana för detta enormt trevliga och lyxiga event, otroligt välordnat och känslan av lyx fanns hela tiden som en röd tråd. Ser redan fram emot nästa år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.