NELLIE ANDERSSON

Snart flyttar vi!

Hej fina du❣️

Allt bra idag? Här är det en lite gnällig och trött kväll. Leah fick sitt 5 månadersvaccin idag, och har fått feber. Därmed gnället och tröttheten.. Hon har lite svårt att komma till ro fastän hon är helt slut. Lilla hjärtat 😔 Hon har precis fått pyjamas för natten, en torr blöja och alvedon. Hoppas att det gör susen så hon får sova snart❣️

Från här om dagen när hon fick sin gröt. Vi ger henne en liten portion gröt varje morgon nu för att vänja magen.. Bara en månad tills hon ska få mat varvat med amning. Känns jättekonstigt att jag inte ska amma henne varje måltid längre.. Jag som inte ens ville amma först kunde i min vildaste fantasi tro att det skulle kännas jobbigt att det närmade sig nedtrappning på amning 😔

Efter BVC och en vända hem för att fixa lite saker så tog vi oss ut på stan för en lunch på Mandos. Det måste vara top 3 bästa sakerna med våren, att uteserveringarna äntligen öppnar! Efter en god lunch tog vi varsin islatte och gick runt lite i stan. Erik tog en drop-in klipptid, och jag bad om att bli fotad 😉 Vi stannade upp på en parkbänk och pratade om allt mellan himmel och jord.. Nu längtar vi otroligt mycket tills vår flytt. Det ska bli så skönt att ha ett gemensamt projekt vi båda lägger ner tid på, förutom vårt föräldraskap. Även om vi är på en jättebra plats i vårt äktenskap idag, så faller romantiken bort under första tiden med bebis.. Det är nog inte så för alla, men för de flesta skulle jag gissa. Så vi ser framemot att få dona, fixa och bygga upp vårt första riktiga hem sedan vi blev en familj❣️

Igår var vi i Trelleborg förresten. Erik hade match, och äntligen slutade det i vinst för dom! Det var bara en tidsfråga innan det skulle lossna. Vi skippade tyvärr babysimmet för att köra ner. Jag hade en sån bra magkänsla över matchen, så jag ville verkligen inte missa det. Vi tar igen simningen nästa söndag istället❣️

Nu blir det en vegansk middag på vegansk färs och sallad. Leah somnade precis i skrivande stund. Så det blir en lång kväll för mig och E där vi kan rå om varandra. Det är nog det mest tacksamma över att vi har en liten som är så duktig med sömnen. Vi får mer tid tillsammans innan det är dags för oss att sova.

Vi hörs, kramar❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.