NELLIE ANDERSSON

Dessa är hennes namn

Hej hjärtan ❣️

Så skönt med helg och lite regn! Att pollensäsongen är hemsk är ingen underdrift av oss allergiker. Jag har så roligt åt hur gnälliga vi alla är, och hur mycket alla icke-allergiska personer stör sig på det… Men det är verkligen lika jobbigt som vi får det att låta! Jag äter mediciner morgon och kväll för att vara någorlunda människa.. Och då är jag fortfarande väldigt trött under dagarna pga både allergin och även tabletterna jag måste ta.. Nog om det. För idag ska vi inte snacka pollen, ni ska få höra om Leahs namngivelse!

Den 20e april så var det äntligen dags för att presentera Leahs namn för familj och släkt! Min familj var här ifrån Umeå också. Så underbart ❣️

Det bjöds på fika! 

Vi gjorde panacotta, som ni kan se i de mindre glasen. Sedan bakade jag även 3 tårtor! Jag skulle egentligen göra cakepops också, men det gick rent ut sagt åt helvete. Så jag sprang ner på Ica innan kalaset och köpte minimuffins och chokladbollar. Sedan fick vi hjälp med bakningen, då mamma och Patrik bakade kanelbullar i Umeå och tog med ner❣️ Dom var en hit, så tyvärr fanns det bara en kvar till mig och Erik efter kalaset..😉

Den fina buketten Leah fick av gammelmoster och familj❣️

Jag är så nöjd med ballongen vi beställde! Jag la beställningen hos Partyland en vecka innan ungefär. Sedan var det bara att gå och hämta den när det var dags att använda den. Då var den uppblåst och färdig för kalas. Så smidigt och bra! Endast 260:-, så det kan jag verkligen tipsa om till er som ska ha barnkalas eller sådär och vill ha något liknande! Finns ballonger i alla olika färger och former. 

Detta är inget samarbete. Utan bara ett hederligt vanligt tips❣️

Vi är jättenöjda med hur dagen blev! Vi hade inte planerat jättemycket.. Jag hade skrivit varför vi valt hennes alla namn, som jag läste upp – med hjälp. Jag blev så otroligt rörd över vilka fina kvinnor vi har i våra liv, Så när jag började läsa om hennes första mellannamn så bara brast jag ut i gråt haha! Så min lillebror Thor ställde upp för mig och läste klart första motiveringen. De andra två mellannamnen klarade jag av att läsa, men jag vet inte om gästerna hörde så mycket genom gråten haha.

Vi bjöd också på chips och popcorn som fanns ute på borden. Det var en hit, för fort tog det slut!

Leahs farfar och morfar❣️ Förmodligen dessa två som kommer skämma bort henne mest också om jag känner dom rätt.. Världens finaste!

Sedan får vi inte glömma morfar Patrik. Vilket snart är min mammas man! I augusti gifter dom sig❣️ Så även han kommer vara en stor del av Leahs liv. Vilken lyx att ha fler mor och far-föräldrar än ”vanligt”.

Min bästa vän, som för alltid kommer ha titeln moster. Detta är moster Ronja. Vi har hängt ihop sedan vi var väldigt små, och är tightare än någonsin. Jag saknar henne varje varje dag och önskar att det bara var som vanligt. Att kunna åka till henne på 10 min. Att hon bara dyker upp i dörren för kvällsfika❣️ Älskade älskade vän! Vi har nu bott ifrån varandra i 3 år, och jag kommer aldrig vänja mig vid det. Usch va jag älskar dig.

På dessa bilder ser ni Leahs moster (min lillasyster), Leahs momme (min mamma), och även min andra bästa bästa vän och ännu en till person med titeln moster. Leah kommer ha så många fina kvinnliga förebilder, som jag är så tacksam över att de kommer finnas i hennes liv.

Jag vet inte hur jag hade orkat med livet så långt ifrån familj och gamla vänner utan Emma. Men det vet ni redan. Hon är en av mina starkaste klippor och jag är så fruktansvärt tacksam över att hon kommer finnas så nära Leah under hennes första år❣️ Jag älskar dig.

Morbror, morfar och Leah❣️

Jag och mitt hjärtegryn❣️ Gud va tiden går fort. Tänk att hon redan är 5 månader på måndag..

Mormor och Leah❣️ Det känns så konstigt att min mamma är mormor!? Hon är för det första så ung. Det känns konstigt att kalla någon som är 46 år för mormor.. Hon är ju mamma! Men jag har verkligen förstått det här med att det bästa att ha min mamma som just MIN mamma, är att Leah får ha henne som mormor❣️

Sist men inte minst så har vi bilden, på alla tre kvinnor som Leah fått sina namn efter. Och varför vi valde namnen får avsluta detta inlägg❣️

Namnet Leah, hade för oss ingen speciell betydelse från början. Det betyder – härskarinna, men vi valde det för att vi tyckte det var fint helt enkelt. Det var lite roligt, för någon vecka innan förlossningen så började vi båda tvivla. Men sa ingenting till varandra.. ”ska hon verkligen heta Leah?”. Men när vi såg henne kändes det så självklart. Hon ÄR Leah.

Hennes första mellannamn. Är ifrån en person med en jättestor roll i våra liv, som vi önskar att Leah lär sig främst dessa saker av – Att få förmågan att alltid stå upp för sig själv, och att aldrig ta någon skit. Vi önskar att hon lär sig att vara öppensinnad, och att alla människor är lika mycket värda. Till sist hoppas vi Leah blir lika omhändertagande och stark som denna personen, som är hennes mormor. Så Leahs första mellannamn är Bim. Efter den starkaste kvinnan vi vet.

Mellannamn nummer två. Är ifrån en person som också kommer ha en stor roll i Leahs liv. Och ifrån denna person önskar vi att Leah lär sig att ta plats. Dvs bli utåtriktad, och aldrig skämmas över sig själv. Därför önskar vi även att denna personen visar för henne att självförtroende är så viktigt att ha. Till sist önskar vi även att Leah får lära sig att man tar hand om de man älskar, för det är något denna personen gör i vått och torrt. Mellannamn nummer 2, kommer ifrån min bästa vän. Emma.

Hennes sista mellannamn, är även detta ifrån en till otroligt viktig person i våra liv. Och ifrån denna person önskar vi att Leah tar efter ett lugn som är guld värt att ha med sig genom livet. Även i samma anda önskar vi att hon tar efter en trygghet som är helt fantastisk, och det lugnet, att kunna se saker med ögon som kanske många missar för att de blir för upprörda eller galna. Till sist önskar vi att hon får lära sig förmågan att vara förstående. För det sista namnet vi valt, är ifrån den mest förstående personen vi känner. Som alltid försöker hitta lösningar och låter alla ha sina egna åsikter. Sista namnet är såklart ifrån farmor, Helena.

Leah Bim Emma Helena Andersson❣️

Vårt allt. Vår mening med livet. Älskade unge.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linn lissel

    Mysigt, jag hade också brustit i gråt av att prata högt om känslorna och namnen haha 😍 och så otroligt snygg klänning du har!! Vart är den ifrån? 😍 svag för Leo haha