Våra dagar i Stockholm – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Våra dagar i Stockholm

Min vlogg från resan till Stockholm. Det finns även ett klipp ifrån direktsändningen med. I beskrivningen på klippet kan ni klicka er till hela delen av programmet där jag var med! Tyvärr så har min kamera levt sitt egna liv under vlogginspelningen.. Helt plötsligt när jag redigerade märkte jag att det var en helt annan bredd på videorna än vad jag brukar ha. Men det går fortfarande att se i HD, vilket jag kände var viktigare än att kasta bort en hel video. Kram!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Hej vänner ❣️

Äntligen har jag tiden att sätta mig med datorn ett tag. Det var minsann en otroligt hektiskt vecka, förra veckan. Och jag har nu hunnit andas ut lite och landa i vardagen igen.

Söndag den 14e april så åkte jag och Leah upp till Stockholm. Vi tog ett flyg mitt på dagen, för att jag ville ha lite tid för att hinna andas ut, och få in lite dagsrutiner på Leah. Hade vi kommit fram sent på kvällen så visste jag inte hur kvällen skulle se ut. Det hade varit lite jobbigt med en övertrött tjej dagen innan vi skulle vara med på TV 😉 Resan gick superbra! 

Vi träffade även min kära vän Melinda på söndagen. Så mysigt! Vi gick en sväng i Stockholms innerstad. Åt sushi och pratade om livet. En sån dag som hade behövts lite oftare egentligen❣️

Jag har fastnat i någon helt orimlig besatthet av sushi. Jag hade kunnat äta det iallafall 5 gånger i veckan alltså. Det är SÅ gott! Gud va jag missade något innan jag bestämde mig för att prova!

Det var verkligen jättemysigt att bo på hotell och bara vara med Leah. När jag säger att hon är världens snällaste bebis så överdriver jag verkligen inte. Såklart, har hon sina stunder där hon gallskriker och ingenting är bra. Men så är det med alla bebisar. Men i överlag så är hon otroligt lugn. Vilket uppskattades då jag var ensam med henne i tre hela dagar, och två nätter! Jag var lite orolig över att jag inte skulle få sova något dagen innan Malou. Så fel jag hade! Jag somnade tidigare än vad jag vanligtvis gör här hemma!

Som ni kan se i min Vlogg så var jag uppe med tuppen. Jag gick också upp tidigare än vad jag brukar göra hemma, hur sjukt? Kanske var blandat med nervositet att bli sen och att jag somnade tidigt.

Sedan var det dags för TV! Det är lite kul hur många som blev förvånade över att det är direktsänt! Vissa jag känner missade programmet för att de trodde att det endast spelades in på måndagen.

Hur tyckte ni att det gick? Jag är väldigt nöjd. I början var jag inte det. Men efter att ha tittat på programmet så insåg jag att jo, det gick väldigt bra ändå. Jag fick inte fram exakt vad jag kände innan att jag ville förmedla. Men tur jag har min egna kanal och min blogg! Så jag kommer skriva ett inlägg om vad jag faktiskt ville få fram❣️

Efter TV-inspelningen så åt jag lunch, innan jag tog mig iväg till Loppikontoret som låg ett stenkast ifrån mitt hotell. Ni kommer få höra allt om detta om några veckor! Stay tuned❣️

Jag hann även med att träffa en av mina bästa vänner, Emma som bor i Stockholm. Jag var också på stan med mormor och moster. Vi tog en lunch och fika innan vi tog en sväng och tittade på lite shopping. 

Jag tänker att resten av helgen och hur det såg ut får ni se i min Vlogg! Hoppas ni vill kika på den och hänga med på våra tjejdagar i huvudstaden.

Vi hörs snart! Då ska ni få höra allt om vår namngivelse för Leah. Vad jag ville förmedla med programmet, och att jag börjar plugga på måndag!❣️ Massa kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.