När allt känns jobbigt – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

När allt känns jobbigt

Hej kära ni ❣️

Just nu pendlar jag mellan olika sinnesstämningar hela tiden känns det som. Och inte pga min diagnos. Det känns så konstigt ibland.. Som att jag inte kan vara ärlig och säga att jag är rent ut sagt jätteglad, eller jätteledsen. För då kommer folk direkt tänka, ah nu är hon deprimerad igen. Eller jahapp, då är det hypomani på gång. Jag har det bara jobbigt rent ut sagt. Det är jobbigt att vara ifrån familj och vänner. Ibland känner jag att ingen förstår, att jag inte har någon att vända mig till. Att jag står absolut ensammast i hela världen. 

Vi njuter av lediga dagar ❣️

Erik var iväg hela dagen från morgon till sen kväll i söndags. Och även idag. Så en ledig dag njuts det till fullo av. Jag längtar tills nästa lediga lördag. Det är bäst. För då har vi en riktig fredagkväll ihop, och kan njuta av en helt vanlig lördag.

I fredags var jag på Lilla torg med Ida, Olivia och Miranda. Vi bestämde oss för en lunch då vi alla hade vaknat för dagen. Leah var inte jättepoppis då jag skulle göra mig iordning dock. Det tog 2,5 timme för oss att ta oss ut genom dörren.. Hur som helst, så tog vi oss ner till stan tillslut. Där blev det en ryggbiff med ett glas rosé. Som jag verkligen njöt av, och som jag blev onykter på. ETT glas rosé? Det är amningen… Haha. Jag hade fruktansvärt roligt åt mig själv efteråt iallafall.

I lördags så åkte vi till Landskrona efter Eriks träning. Vi tog en promenad nere vid vattnet bara vi tre. Innan det blev grillat hos svärisarna. Fruktansvärt gott! Vi hade längtat efter grillat ett bra tag. Så vi njöt, och OJ va vi åt. Vi bråkade till och med om sista majskolven. Jag vann striden!

Jag njuter verkligen av denna bilden.. Vi har inte tagit en bild tillsammans på jag vet inte hur många månader. Det är så mysigt att kunna se på. Innan tog vi såå mycket bilder ihop. Så att inte ha någon på så många månader har varit konstigt. Det har helt enkelt varit pga för lite tid. Vi har inte haft tiden att ta bilder ihop när vi ska någonstans, då vi alltid är stressade iväg pga planering med en liten är i princip omöjligt. Det låter så fjantigt kanske. Men att kunna ta en bild ihop, betydde jättemycket för mig ❣️ 

Såhär har de senaste dagarna sett ut. En nerkräkad/dregglad-övertrött-utvecklingsfas-gnällig-tjej.

Haha, hur hemsk mamma är jag inte som fotar min dotter när hon gråter? Men jag skrattar högt för mig själv när jag ser detta. Jag tänker tillbaka på hennes första dagar, veckor utanför magen. Och så fort hon skrek och grät fick man panik. Nu är det tvärt om nästan. När hon gnäll-skriker så kan inte jag hålla mig för skratt. Min älskade skatt haha. Och såklart tröstar jag henne, efter jag fotat henne och retats lite.

Jag vet inte vad jag hade gjort utan Leah. Denna lilla människa har tagit mitt hjärta, och jag kommer aldrig aldrig vilja ha tillbaka det. Det finns ingenting, INGENTING som bekräftar mig mer som hennes kärlek till mig. När hon håller fast mitt huvud och försöker äta på mitt ansikte. När hon ligger och vrider sig med sina grisläten på morgonen, och ler så fort hon inser att man tittar på henne. Hur hon skriker när allt hon vill ha är uppmärksamhet, så hon blir glad när jag kommer. Att hon behöver mig. Trots att hon inte kan säga ett ord, så vet jag – att hon älskar mig. Och tycker att jag är världens bästa mamma. Och att få den bekräftelsen, att man är en bra mamma. Det klår allt. Det spelar ingen roll hur trött jag är. Hur tuff dag jag än har haft. Det spelar ingen roll om hon så har skrikit hela natten så jag har fått sova 2 timmar. HON, min lilla lilla människa älskar mig. Och det övervinner alla mina absolut sämsta dagar tillsammans.

Ska vi bara ta en kort sekund och diskutera detta också? Att jag har blivit blond-ish? Jag känner mig så annorlunda, modig och snygg. Idag har jag gått runt med halvuppsatt hår, fula mjukiskläder, söndergråtna ögon och osminkad. Så just idag har jag inte känt mig speciellt snygg. Men igår, WOW. Jag är så nöjd att jag vågade göra denna förändringen. Jag behövde göra något, och detta var helt rätt väg att gå måste jag säga. Vi får se hur länge det håller! Om jag vill bli mörk igen, eller om detta är mitt nya jag.

Nu hoppas jag att Erik kommer in genom dörren vilken minut som helst. Så vi kan gå och lägga oss. Jag är så fruktansvärt trött. Jag har sovit jättedåligt sedan söndagsnatten, och helt utan vila på dagarna blir man rätt mör.

Godnatt på er fina ni. Imorgon ska ni få höra mer om mina planer inför helgen, min resa till Stockholm m.m… 

KRAM❣️

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.