Glömmer bort egentid – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Glömmer bort egentid

Hej älskade ni ❣️

Idag vaknade jag och lillan när Erik precis hade ätit frukost.. Han kom in med en kopp kaffe till mig och hann gosa lite med Leah innan han åkte iväg. Så himla skön start på morgonen..🥰 Dessutom är det så härligt väder varje dag just nu *peppar peppar*.. Det lär väl slå tillbaka när jag skriver om det, men man måste få njuta. När solen lyser in och himlen är helt klarblå blir man så himla lycklig. Och det blir så mycket enklare att ta sig upp!

När vi vaknat till så bestämde vi frukostdejt med Mirre. Så hon traskade hit för en hederlig vanlig frulle. Vi pratade bröllop, blommor och namngivelse. Så mysigt att bara sitta och prata så tidigt på morgonen. Vi insåg när kl var 10, att oj! Vi har verkligen hela dagen framför oss.

Vi skulle ut på en prommis också, men det hann vi inte med efter att ha suttit och myst lite för länge. Så jag och Erik ska bege oss ut på en promenad när han kommer hem istället. Jag tror dessutom att jag ska börja gå iväg till gymmet senare mot kvällen istället för på morgonen med Leah så ofta jag kan. Det är nog viktigt med lite egentid.. För som dagarna ser ut just nu har jag verkligen aldrig egentid. Vi får se hur jag gör med det.. Men det känns som en bra och viktig timme att tvinga sig själv till att ha ibland.

Just nu busar vi i gymmet.. Hon har verkligen börjat bli såå stor. Jag får panik ibland på hur snabbt hon växer, och utvecklas ❣️ Jag kommer sakna bebistiden så fruktansvärt mycket.. Även om jag klart ser framemot att se henne bli en stor, självständig tjej. Vi har diskuterat på när vi hoppas på ett syskon.. Men jag tror nästan det blir tidigare än vad vi diskuterat haha.. Om vi kan, såklart. Det är ingenting att ta för givet❣️

Jag väntar även på samtal ifrån redaktören på Malou, så ikväll vet jag förmodligen mer om min medverkan! Så kul. Jag vet inte om jag skrev det innan, men jag och Leah ska stanna någon dag extra i Stockholm. Bo på hotell och bara mysa vi tjejer.. Känns pirrigt och spännande att vara ensam med henne helt och hållet för första gången.. Det kommer förmodligen gå jättebra, men såklart lite pirrigt också.

Nu ska jag leka med Leah igen och äta lunch tänkte jag. Så vi hörs sen ❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.