Jag har bestämt mig! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Jag har bestämt mig!

Äntligen måndag älskade ni ❣️

Gårdagens brunch var helt magisk. Kim och Miranda stod som sagt för all mat, och vi tog med en tårta och blommor till födelsedagsbarnet. Eller barn och barn.. Hon fyllde ju faktiskt 24 år 😉

Dom hade fixat fruktfat, grillade ciabatta, de godaste pannkakorna jag ätit, wienerbröd… You name it! Allt man önskar fanns där. Precis som på en hotellfrukost! Ni vet sånna goda pannkakor som man bara får på hotell? Det var exakt sånna..❣️

  

Sedan till efterrätt så åt vi tårtan jag bakade. Jag är inte så nöjd med utseendet på den.. Jag gjorde en liknande som denna till Eriks 20 årsdag. Den var SÅ fin och så fruktansvärt god. Men då hade jag vanlig grädde istället för laktosfri. Den laktosfria blir inte lika fast som vanlig, och därmed svårare att dekorera tårtan med. Men jag gjorde vad jag hann med på morgonen innan vi skulle gå dit. Och den blev helt okej ändå. Det är verkligen roligt att baka när det är till någon annan, eller till ett kalas! Vi har ju Leahs namngivelse snart, och jag håller på spara inspiration på bakverk som jag ska ha till kalaset.

Och idag är det ju måndag igen. Älskade måndag! 🍀

Jag och Leah har tagit en jättelugn morgon. Det behövdes! Tidigare veckor har måndag varit dagen jag känt mig mest utvilad efter en lugn helg. Men igår kunde jag inte somna, och vi har haft en hektisk vecka med mycket att göra. Så jag var verkligen otroligt trött efter allt vi hittat på, och att avsluta en trött vecka med babysim gjorde mig ännu mer trött haha. Men oj va gosigt det är att simma med lillan. Hon älskar det verkligen, och det känns perfekt att vi har lärt oss att vara med henne i vattnet innan vår semester i sommar.

Nu har Erik kommit hem, så vi ska mysa någon timme framför serier och bara ta det lugnt. Sedan ska jag ta tag i att hämta lite paket, skicka tillbaka paket. Beställa dekoration till hennes namngivelse, veckohandla m.m. En helt vanlig måndag med andra ord ❣️ Jag har även bestämt mig för att jag ska börja plugga i höst!! 100% och på distans dessutom, Så jag fortfarande kan vara hemma. Planen är då att vara färdig till våren 2020, så jag kan börja jobba lite samtidigt som jag är hemma med Leah, så jag kan dryga ut på mammaledigheten. Och dessutom ha hunnit börja jobba innan det är dags för bebis nr 2 🥰

Vi hörs senare.. Kram och ha en fin vecka ❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.