Verkligheten kom ifatt.. – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Verkligheten kom ifatt..

Hej älskade ni ❣️ 

Nu är det söndag, och jag hoppas att ni har haft en jättebra helg – vad ni än har hittat på. Samtidigt som jag skriver detta så har även vårt senaste podd-avsnitt kommit ut där poddar finns. Det heter idag ”Blir vi polisanmälda nu?”. In och lyssna 🙏🏼 

Jag har haft en fantastisk helg ❣️…

Våren har verkligen kommit till Malmö nu. Min näsa kliar, och ögonen rinner. Jag brukar säga att det är de första sättet att veta, att nu är våren här.. Pollensäsongen 😓 Jag tycker dessutom det är så fruktansvärt jobbigt att äta mina mediciner nu, för de går över i bröstmjölken och gör Leah väldigt trött.. I fredag var hon helt slut, min älskade prinsessa. Hon ville bara sova hela tiden ❣️ Men vi var iallafall ute och gick med vagnen, och träffade Miranda på en promenad!

Vi gick hela 7 km tror jag nog vi fick ihop. Jag ville visa vart vi har köpt lägenhet. Så vi gick till vårt nya område, (som jag för övrigt längtar enormt till nu.. 🥰) och blev nog kvar där i iallafall 15-20 minuter. Blommorna hade verkligen blommat ut på gården där, så vi kunde inte låta bli att fota och njuta. Det är så otroligt vackert, och fridfullt med naturen 🍀

Efter vår promenad så började det kurra i magen på oss. Så vi gick till ett av mina favoritställen här i Malmö. Som jag har skrivit om innan! Coffee Factory. Fruktansvärt fräscht, mysig miljö och jag älskar deras sallad med soltorkade tomater och kyckling. Mums! Här satt vi i några timmar.. Vi pratade, fikade, åt mat och väntade in killarna som tillslut kom och höll oss sällskap, tills vi fick gå hem pga en gnällig tjej som ville sova, men inte riktigt kunde komma till ro på fiket ❣️

Hur stilig! Älskade vän ❣️ Alla borde ha en Kim & en Miranda i sitt liv.

Vår stora tjej..❣️ Helt otroligt att det igår, den 30e var hela 1 år sedan vi fick ett + på stickan.. Och visste att livet aldrig skulle bli som förr igen.. Det skulle bli 1000 gånger bättre.

Innan Erik åkte hem ifrån Trelleborg så svängde han förbi hos Intersport som hade hjälpt oss med att fixa en ”pappa-tröja” till Leah ❣️ Denna som ni ser på bilden, är i storlek 80.. Alltså är den jättestor för henne. Men vi väntar på att få en i storlek 68 också! Den var de tvungna att specialbeställa, men den kommer nog till veckan! Denna dög jättebra också tycker jag. Men skönt när det blir varmare ute att ha något som sitter bättre.

Hur fin är hon inte i sin matchtröja?

Vi är fortfarande på fredag.. Och gissa vad vi åt 😉 Jag kan inte i hela världen förstå att jag inte gillade sushi innan! Det är helt klart mitt nya beroende. Jag hade kunnat äta det varje dag, men med olika fyllningar såklart. Annars blir det lite långtråkigt, även för mig..

Jag och Emma skulle podda här i Malmö, så jag och Erik åkte och hämtade henne och passade på att äta på Edo Sushi i Landskrona. WOW! Har aldrig ätit godare sushi i hela mitt liv. Det är på top 2 godaste efter persisk mat.

Och igår var det dags för seriepremiär..❣️

Det är även det jag menar med att verkligheten kom ikapp oss.. Nu är det dags igen, för fotbollen! Jag älskar verkligen fotboll. Och det finns få saker som gör mig så lycklig som att titta på när Erik spelar. Att få se honom göra det han är så fruktansvärt bra på. Det han lever för, kämpar stenhårt för.. Det är något helt obeskrivligt med det. Men det är samtidigt alltid lika jobbigt när serien drar igång. För nu vet jag, att fotbollen är nr 1 fram tills i vinter. Vi har 7 dagar ledigt i sommar tillsammans. Men fram tills dess, är det bara på repeat. Han är på bortamatcher varannan vecka, har högst 1 dag ledigt i veckan. Och vi kan inte ta ledigt för saker som dop och bröllop t.ex. Våra älskade vänner Kim och Miranda gifter sig i sommar, som vi missar. Och även min mamma gifter sig i sommar. Det missar dock inte jag, men Erik gör.

Jag tycker oftast att det bara är kul att leva som vi gör. Men det är också jobbigt, att aldrig kunna bara ta ledigt och åka iväg om det behövs. Nu är vi låsta till Malmö, att inte ha helg, att Erik är borta flera dagar i rad ibland.. Oftare än vad jag hade önskat❣️ Men det är så, och jag är glad över att han får jobba med det han älskar – såklart. Och jag hade inte heller velat att vi hade det på något annat vis. Men ibland är det bara jobbigt. Och när säsongen drar igång igen är en sådan gång. Då man bara inser, att nu är det 8 månader kvar innan vi har mer än några dagar ledigt tillsammans igen, och faktiskt kan göra vad vi vill.

Nåväl.. 

Nu ska vi packa ihop och gå iväg till Kim och Miranda för en födelsedagsbrunch. Mirre fyllde 24 år igår, och det ska vi fira idag! Vi har bakat en tårta som vi alla ska gotta oss i. Och dom står för ”maten”. Sedan är det dags för babysim igen kl 14.15. Om Leah blir lika trött som sist så blir det en jättelugn kväll, framför serier och god mat. Det är mycket som händer nu framöver som ni vet. Så vi får ta all tid vi kan till att vila och rå om varandra.

Kram, vi hörs❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.