Jag gästar TV4 igen! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Jag gästar TV4 igen!

Godmorgon vänner ❣️ 

Underbara fredag, och äntligen helg! Men det kändes som helg redan igår, efter vi skrev på papperna till vår lägenhet.. Och såklart för ett nytt avsnitt av min favoritserie kommit ut 🥰

Vårt nya hem… ❣️

Just nu sitter jag med en kopp kaffe ensam i soffan. Dagens första kopp är alltid den absolut bästa tycker jag.. Kanske är det för att den behövs lite mer än alla andra koppar under dagen 😉 Det är något magiskt med att vara vaken själv på morgonen.. Erik och Leah sover fortfarande. Det är så tyst och harmoniskt att endast höra fågelkvitter utifrån. Visst är det helt underbart när våren faktiskt kommit på riktigt och man hör fåglarna? 

Jag matade Leah kl 06, och det var första gången jag vaknade sedan vi nattade henne och la oss igår kväll. Så jag kände mig pigg och redo att starta dagen. Men hon vill alltid sova efter frukost, mammas lillhjärta ❣️ En dag som idag är det perfekt att hon vill somna om. Så hinner jag i lugn och ro titta in här, väcka huvudet med kaffe och bara njuta av morgonen ett tag till innan vi startar igång med lek och bus.

Momhacks… Ni förstår nog vad som försiggår 😂

Det är verkligen så mysigt med hennes utveckling. Hur hon gick ifrån att knappt ge någon respons, till att skratta och leka. Igår skrattade hon verkligen, flera gånger dessutom under dagen.. Man glömmer allt jobbigt och alla onda tankar. Precis som att dom aldrig existerat när vi hör hennes glädje ❣️ Jag tycker själv att det är jätteintressant med barns utveckling. T.ex. Detta att hon en dag inte kunde vända sig till mage, och helt plötsligt dagen efter så var det så självklart för henne att jo, såhär vänder jag mig. Så jag tänkte att jag ska göra ett inlägg om Leah.. I dagsläget! Iom att jag själv tycker det är kul och mysigt att läsa om andra barn ❣️

Sist men inte minst.. ❣️

I början på 2017 så blev jag kontaktad av redaktören för Malou Efter Tio på TV4. Jag minns att jag och Erik satt och åt lunch när jag fick ett sms om förfrågan att vara med i programmet.. Min första tanke var att någon försökte lura mig, haha. Så jag sökte upp numret och kunde inte tro att det var sant. Mig? Ville dom ha med mig? Bara några dagar efter så åkte jag upp till Stockholm, och gjorde TV-debut. Och otroligt nog gick det jättebra och jag var inte alls så nervös! Igår fick jag ett mail, om att komma tillbaka. Bland annat för att tittare har tipsat och önskat om att jag ska komma dit igen ❣️ Om ni bara förstod hur mycket det värmde mig! Att veta att ni tycker jag är bra och inspirerande. Så det var ingenting att ens fundera över. Så om inte så länge ska jag upp till Stockholm igen i någon dag bara för att gästa TV4 igen, och även för lite jobb runt bloggen. Det känns skönt att saker och ting kommer nu, och inte för någon månad sedan när Leah var alldeles nyfödd. Då hade jag nog tackat nej. Men idag känner jag mig väldigt redo och säker i min mammaroll, så att jag kan börja ta mig an saker som detta!

Nu ska jag gå in och pussa på Erik så han vaknar och gör sig redo för träning. Imorgon är det ju seriepremiär, och jag längtar ❣️ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.