En söndag mitt i livet – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

En söndag mitt i livet

Jag måste inleda detta inlägg med att tacka er. TACK för alla fina ord efter mitt förra inlägg. Jag har verkligen världens bästa vänner och läsare, jag är så otroligt tacksam! ♡ Jag blev också väldigt ledsen då jag insåg hur många det är ifrån Umeå som kände igen sig på pricken av mitt inlägg. Det var så många som hörde av sig och sa att ni har upplevt exakt samma sak. FY FAN va tråkigt. Jag fattar inte varför det är så mycket trasiga människor som på andras bekostnad ska försöka må bättre.

Jag för några dagar sedan då jag och Thor skulle på Emporia. 

Och denna dösnygga Hoodie kommer ifrån NA-KD! Länk (HÄR) – dock är det till den gråa, för tyvärr kan jag inte längre hitta den svarta.

SÖNDAG! Oj, va denna dag har varit mysig. Men hektisk på samma gång. Den började iallafall med frukost på sängen, Gossip Girl på TVn. Vardagslyx ♡

Erik gjorde en sån fruktansvärt god latte till mig. Som jag njöt av i min underbara pyjamas, som ni hittar här – SKJORTA och BYXA. Äntligen är ren också, så nu har jag flyttat in i den igen!
Leah både kräktes och kissade på den för en vecka sedan. Vilket jag tror var ett tecken att jag skulle hoppa ur pyjamasen och ta på mig vanliga kläder efter en hel vecka i mjukis. Men så ska man ha det ibland också. 

Nu har min älskade Thor åkt hem till Umeå igen också. Igår vid 10 tiden vinkade jag av honom i hallen då Erik skulle lämna honom på flygplatsen. Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå till familjen. 

Som ni kanske förstår så är jag så färdig med Umeå. Jag vet inte om jag någonsin kommer vilja bo där igen efter allt jag har fått gå igenom. Umeå är ångest för mig. Men, familjen är allt. Jag älskar och saknar min familj så det gör ont. Jag önskar att jag bara kunde ringa över syskonen för fredagsmys. Eller att kunna gå ut och ta ett glas vin med mamma. Jag har aldrig haft lyxen att kunna uppleva det. Sedan vi fick Leah så har det blivit tydligt för mig att dom bor så långt borta på ett helt annat sätt. Inte bara det att jag vill umgås med dom, men att inte heller kunna få den hjälpen som jag vet att dom hade bistått med. Men sedan jag blev mamma så känns det som att känslan för familj har blivit på ett annat sätt. Och jag ville inte låta Thor åka hem egentligen. Jag önskar att han bara kunde börja gymnasiet här nere istället och vara här hela tiden. Min älskade älskade lillebror.

Såhär ledsen var jag då Thor åkte, haha. Lilla hjärtat! Hon var verkligen jättetrygg hos Thor, och log till honom så fort han busade med henne. Men självklart, blir hon missnöjd när man vill ta en fin bild. 

En liten saga innan läggdags en kväll tidigare i veckan.

Efter frukost på sängen var det bara att dra sig upp även om man hade velat ligga där hela dagen. Vi hade 3 lägenhetsvisningar inbokade idag! Bland annat ett renoveringsobjekt i Dammfri, som vi verkligen hoppades på. Men tyvärr var den i ännu sämre skick än vad vi trodde, så det blir ingenting. Och de andra två passade inte oss alls. Den ena var utan balkong, och den andra var en ganska liten 2a, men vi trodde att det var en 3a haha. Men vi kämpar på!

Jag fick frågan varför vi vill flytta, och det är pga att vi idag bor i en hyresrätt i ett område vi inte alls trivs med. Men främst för att hyran är skyhög, och den har till och med höjts från och med denna månad. Så vi känner att det är dags att ge oss ut på bostadsmarknaden igen och hitta en bostadsrätt. Vi båda är väldigt kräsna sedan vi bodde i vår förra bostadsrätt, som var helt magisk. Men den var vi tvungen att flytta ifrån när vi skulle bli föräldrar, eftersom att den inte hade hiss och vi bodde på 4e våningen – och tyvärr fanns det inget barnvagnsrum heller. Förhoppningsvis hittar vi snart det vi söker! 

Sist men inte minst så har vi idag släppt ett nytt podd-avsnitt! Det heter ”Sket du ner dig?” och vi pratar om allt som har hänt den senaste tiden. Förlossningen, mammalivet, Emmas liv som student och heltidsanställd m.m. Vi skrattar ihjäl oss och hoppas att ni får en härlig halvtimme med oss också! ♡ Podden finns i Podcast appen på iPhone, på Spotify, iTunes och såklart hos Acast (www.acast.com/emmaochnellie)

Nu ska jag svara på lite mail innan jag stänger ner datorn för kvällen och tar hand om tvätt och vår lilla tjej. Idag är bad-dag, hennes favoritdag skulle jag nog kalla det. Hon ÄLSKAR att bada. 

Ha en skön söndag, och alla ni som har söndagsångest inför en ny vecka – ring en vän som får er att skratta, kolla en rolig film eller gör något annat som får dig att må bra. Och kom ihåg, du är långt ifrån ensam – och viktigast av allt. Du KLARAR det! Du har klarat alla måndagar innan denna, så du klarar det igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.