Ge mig tips till dopet! – Nellie Andersson – Välkommen till mitt liv! ♡

Nellie Andersson – Välkommen till mitt liv! ♡

Annons

Ge mig tips till dopet!

Bilder tagna från Pintrest

20 april 2019

Äntligen har vi bestämt när vi ska ha ”dop” för vår lilla prinsessa! Vi vet inte ännu om det blir i kyrka eller bara en vanlig namngivelse här hemma. Allt beror på om Erik är ledig eller inte den 20/4, vilket alltså är på påskafton. Vi har preliminärbokat kyrkan och prästen som vi gifte oss i ♡ Det hade varit så fruktansvärt mysigt att få döpa henne där. Men om inte Erik är ledig den dagen så kommer vi ha en ceremoni hemma eller i en kalaslokal istället där vi firar henne med våra absolut närmsta.

Ni som har planerat ett dop innan, ge mig era bästa tips! Vad bjöd ni på för fika? Eller kanske någon bra mat? Jag har nog tänkt att göra allt själv. Fikat eller om det blir mat också. Vi har inte bestämt ännu om det, så som sagt – släng gärna in en kommentar eller kasta iväg ett mail med era bästa val till ert dop! ♡ Och om det är någon av er läsare som bor i Malmö och har tips på en vanlig lokal så får ni gärna hjälpa till med det också. Jag har hittat festlokaler som går på flera tusen, men det känns lite overkill för en dopfika med familjen. Vi kanske kan ha det hemma, men vi bor inte så stort och även om vi bara bjuder de närmsta så blir det nog för trångt.

Mycket att fundera på! Kul och mysigt ska det iallafall bli. Äntligen får vi fira vår älskade Leah på riktigt ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nyfiken

    Jag lyssnade nyligen på er podd, och blev så otroligt nyfiken på varför du inte gillar Umeå. Jag vet att ni nämner det lite. Men hade du inte kunnat berätta varför exakt?

Annons