En magsjuk liten? – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

En magsjuk liten?

Igår kom äntligen min lillebror Thor hit ♡ Oj va jag har längtat! Även om jag saknar hela familjen så är det skönt att få en liten dos när någon av dom kommer hit. Då har jag nya krafter tills jag får träffa dom allihopa nästa gång. Det är jobbigt att inte veta när det blir av. Men så är det att bo så långt ifrån varandra.

Igår hämtade jag och Leah upp Thor på flyget. Jag kastade i mig frukosten och snabbade mig iväg. Det var redan kl 09.30 och jag sov lite för länge. Pollensäsongen har verkligen däckat mig totalt. Är redan så fruktansvärt trött, och jag har inte fått rätt på vilka mediciner jag får ta ännu. Hur som helst, så hann vi iallafall i tid! Sedan åkte vi hem ett tag innan det blev att hoppa in i bilen igen, denna gången för att åka till Trelleborg och hämta Erik, samt för att beställa Leahs TFF-pappatröja inför säsongen ♡ Vi var även på en lägenhetsvisning på kvällen, men det var inget för oss. Vi är mitt uppe i att leta lägenhet, men hittar ingenting perfekt. Så vi får kämpa på!

Även idag blev det sovmorgon. Erik är ledig idag ♡ älskar när han är hemma på morgonen. Jag vaknade imorse av en puss på axeln, och det är ingenting vi kan njuta av mer än oftast en dag i veckan. Så när det väl finns tid för att bara kramas på morgonen så betyder det så fruktansvärt mycket.

Det blev en typisk familjefrukost. Egentligen ser det ut såhär på helgen för oss. Men när Thor är här fram till lördag bara så fick det bli idag istället. 

Sedan har vi även fått ringa runt för att hitta en sjuksköterska som kunde hjälpa oss med lillgumman. Hon kräktes hela dagen igår, och inte bara lite. Det var efter varje måltid, och även någon timme efter kom det upp lika mycket. Men hon har fått kissa, vilket betyder att hon ändå har fått behålla någorlunda. Men hon trodde det kunde vara magsjuka, men var inte säker. Så efter att vi pratat med sköterskan så la jag mig i sängen med henne i famnen, och då sov hon gott tills jag försökte mata henne – vilket gick bra. Och än så länge har hon inte kräkts igen, utan hon har bara sovit sedan senaste matningen.

Det är så jobbigt att se sin lilla sjuk. Jag önskar att det var jag istället ♡ Hur som helst, så behöver hon inte ens vara sjuk. Det kunde ha varit en tuff dag igår och att jag ätit något som hennes mage inte gillade. Vad kan jag inte komma på, men det är ju de som är kruxet med amningen tycker jag. Vi ska iallafall avvakta och se hur hon mår när hon vaknar igen, är hon pigg så ska vi ta oss ut ett tag i den friska luften. Jag hoppas verkligen att det bara var tillfälligt med kräkningarna.

Nu ska jag sätta mig och planera lite när hon fortfarande sover. Både blogg och faktiskt hennes dop som vi har bestämt oss för att vi ska ha! Det ska bli så mysigt att för första gången fira henne sedan hon föddes med nära och kära. Ha en fin tisdag, så hörs vi!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.