Chapter 3 of 12 – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Chapter 3 of 12

Den här tiden, förra året så skulle mars få en helt ny betydelse för mig – för resten av mitt liv.

Låt oss se hur denna månad såg ut 2018..

Podden drog igång! 

Här hade vi ingen aning om hur vi tog hand om tekniken. Ljudet var kasst, men vi gjorde vårt bästa och de som lyssnade tyckte det var superkul att vi var igång. Vi berättade bland annat våra historier. Jag om när jag hade bestämt mig för att ta mitt liv, och Emma om sin uppväxt med sin cancersjuka krigare till mamma.

Ni kan lyssna på just de avsnitten här: Jag hade bestämt mig för att dö / Jag hatar dig cancer

Här var vår första poddbild. Jag minns att vi blev helt lyriska då den trillade in på mailen. Vi hoppade, skrek nog lite och ja. Var lika peppade som bara vi kan göra varandra.

Även om jag har släppt in er mycket i mitt liv, och varit öppen. Så har jag aldrig gått in djupt i mitt och Eriks förhållande. Det anser jag är väldigt personligt. Många klagar på att par endast visar de ljusa dagarna i förhållandet, men ärligt talat. Vem skriver ”Idag bråkade vi jättemycket!” i sina sociala medier? Det skulle jag aldrig göra i respekt för vårt förhållande.

Men nu, ett år efter så kan man ju erkänna att hösten 2017 inte var våra ljusaste dagar. Men i början på 2018 så hittade vi tillbaka till varandra. Och i mars var allt så perfekt som det kan bli igen. Vi hade som sagt hittat gnistan igen, och njöt som bara den av varandra. Mycket mysiga mornar då Erik hade ledigt. Vi taggade igång för Allsvenskan 2018 och älskade varandra mer än någonsin.

Jag fick nytt jobb på IsaDora! Jag började jättetidigt på mornarna, så jag var alltid påväg när solen gick upp. Det var riktig vår på gång då, men sedan kom bakslaget som alla vet kan komma, men ingen hoppas på det.

För såhär såg det också ut i mars. Denna bild tagen någon vecka efter den första!

Ibland kan jag och Erik få sånna riktiga ryck. Och detta var ett av dom! Vi var så less på vårt gamla sovrum i förra lägenheten som var vägg i vägg med detta. Vi hörde nämligen grannen sitta och skita – bokstavligt talat. Då hans badrum var vägg i vägg med vårt sovrum. Pga det så började vi göra om detta rummet som var gästrum! Vi målade om, satte jättefina lister och lite sånt. Resultatet blev såå bra. Och vi ÄLSKADE vårt nya sovrum.

Sista bilden innan riktiga resultatet. Och FY va läskig vår katt ser ut haha!

Hur mysigt ser inte detta ut? 

Vi fortsätter..

Detta minns jag SÅ väl. Jag var totalt däckad i sängen flera dagar i rad. Allt var äckligt. Det enda jag ville käka var hamburgare och pommes ifrån Max. Alltså det var verkligen det enda som gick ner!

Dags att hämta Thor som skulle komma och hälsa på under sitt sportlov! Älskade lillebror.

I väntan på Thor. Här var jag ett vrak. Jag mådde så fruktansvärt dåligt fysiskt. VAD var problemet med min kropp? Jag hade aldrig mått så dåligt haha. Jag åkte in till gynakuten, ni som har följt mig länge minns kanske detta. Vilket fruktansvärt dåligt bemötande vi fick. Ni som har missat det kan läsa om det HÄR.

Denna bilden har jag kvar i mitt album på telefonen. Sparad i mars 2018. Varför?

Här är anledningen. Jag var gravid, med vår perfekta älskade lilla flicka Leah. 

Jag tänkte göra en storytime om detta, när och hur jag fick reda på att jag var gravid. Hade ni velat ha det på Youtube eller här på bloggen? Kommentera gärna! 

Och såklart har ni förstått nu vad jag menade med att livet skulle förändras för alltid, och att mars skulle ha en helt ny innebörd för oss. Det kommer för alltid vara den mest omtumlande och kaotiska månaden känslomässigt innan Leah kom. Vi hade bestämt oss en vecka innan för att försöka skaffa barn när vi var 23 år. Så det kom som en underbar liten överraskning, även om vi fick lite panik båda två. Något som är jätteviktigt, är att man i ett förhållande kommer överens om hur ni gör ifall att det kommer en oväntat graviditet. Jag är av den åsikten att om man inte pratat om detta så är det helt och hållet kvinnans beslut. Som man får man säga sina känslor på det sättet att ”jag är inte redo för att skaffa barn”, eller ”jag blir jättegärna pappa nu”. Men det ska aldrig vara ”du ska ta bort barnet” eller ”du måste behålla”. Det är vi kvinnor som går igenom detta kroppsligt och psykiskt. Det är vi, och BARA vi som själva bestämmer över våra kroppar, och om vi vill gå igenom en graviditet eller inte, och allt vad det innebär.

I mars 2018 plussade jag på stickan, och nu ett år senare sitter jag med älsklingen i min famn. Och hon blir IDAG 3 hela månader. Min lilla prinsessa, jag älskar dig så det värker i hela kroppen ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.