Hon får inte växa upp / Kroppskomplex – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Hon får inte växa upp / Kroppskomplex

Hela februari har redan gått! Tiden går så snabbt med en bebis måste jag säga. Jag minns sista tiden av graviditeten, då kändes varje dag lika lång som dessa månader med Leah. Och imorgon blir vår lilla stjärna hela 3 månader. Jag blir så stressad när jag inser att hon växer så snabbt. Helt plötsligt kommer hon sitta, krypa, stå, gå, prata. Även om jag ser framemot att se hennes utveckling och se henne bli en helt egen person så vill en del av mig att hon för alltid ska vara min lilla bebis ♡

Jag har verkligen kommit in i en god cirkel känner jag. Den största ingrediensen till mitt välmående och energin jag känner är all kärlek ifrån Leah och Erik. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad, och kan verkligen njuta av livet. Såklart har jag fortfarande mina upp och nedgångar, jag kan känna mig främst enormt ensam ibland med min egna familj så långt borta. Men i det stora hela så mår jag så fruktansvärt bra och livet känns helt fantastiskt just precis nu.

Vi har verkligen haft bra mornar. Jag har ammat Leah i sängen, sedan har hon somnat om och jag har kunnat gå upp och äta frukost i lugn och ro. Det är rätt skönt, och att få dricka en kopp varmt kaffe uppskattas mer än någonsin.

Igår innan vi skulle på BVC för Leahs tremånaders vaccin så tog vi en promenad i det soliga Malmö med Miranda. Det var 11 grader ute, strålande sol och nästan vindstilla. Det känns verkligen som vår nu! Sedan ska man ju aldrig ropa hej för tidigt, snön kommer säkert tillbaka om man ska vara realistisk. Men, vi får ta vara på vädret så länge det varar och låta hyn andas in lite solljus.

Det är nog det jag uppskattar absolut mest med Malmö i jämförelse med Umeå. Det är ingen speciellt lång vinter, och våren kommer tidigt. Men (!) tyvärr får man dras med pollen lite längre. Mina ögon är redan helt förstörda av allt kliande, och näsan bara rinner och rinner. Jag ska ta kontakt med en barnmorska imorgon så jag får veta vilka allergimediciner jag kan ta. Nu har jag tagit min vanliga, tills jag insåg att jag kanske inte kan göra det pga min amning. Och rätt hade jag.. Tur att jag inte har hunnit ta dom så länge.

En liten bebis på lägenhetsvisning. 

Vi har börjat leta lägenhet! Så denna duktiga tjej har varit på en massa lägenhetsvisningar. Mäklarna har blivit så imponerade över hur lugn hon har varit haha. Tur det! De hade nog varit lite stressande för oss att gå runt i lägenheter och kolla om hon skrek som en galning medan. Vi får hoppas att det fortsätter såhär, för vi har många fler visningar förhoppningsvis vi ska gå på. Det känns som att det är väldigt lite lägenheter ute! Eller så är det vi som inte hittar något med våra kriterier.

En bebis på gym! 

Vi har varit på gymmet idag. Jag har bytt till Nordic Wellness då man inte får ta med barn på Fitness 24/7. Lite jobbigt för mig då jag vill kunna träna i Umeå också, och där finns inte NW. Hur som helst, så har jag hunnit prova 2 av gymmen i Malmö. Och det var jag var på idag, här inne i stan var verkligen inte nice. Så hädanefter blir det ute i Hyllie eller vid Malmö C. Imorgon blir det nog Hyllie, då jag tänkt gå en sväng på Emporia efteråt och hitta något att ha på mig på lördag. Då denna mamma ska ut! Wow! Det är ett event i Köpenhamn som jag och Emma ska på. Like old times ♡ Det ska bli skönt att få släppa loss lite och inte vara bara mamma för några timmar. Även om jag saknar ihjäl mig efter bebis och Erik så fort jag är iväg så behövs det för att samla nya krafter för att vara världens bästa mamma och fru.

Sist men inte minst..

TACK för alla fina meddelanden – för all kärlek ni har överröst mig med sedan mitt inlägg på Instagram och min krönika i MAMA. Vilka fantastiska människor det finns där ute, och vilka fantastiskt fina människor jag har som följer mig ♡ Jag behövde den peppen och värmen. Oftast när jag skriver inlägg om jobbiga saker så har jag redan hunnit bearbeta och tagit mig många steg på vägen, så att jag känner mig stark. Men denna gång så blottade jag mig när jag kände mig som mest sårbar. Jag har verkligen mått dåligt över min kropp, mycket sämre än jag vågat erkänna som jag skrev på Instagram. Så jag kämpar varje dag med att se det som något vackert, och det starkaste som finns – för jag vet innerst inne att det är så. Jag har burit på min dotter, och det är jag så stolt över. Jag fortsätter kämpa, och är jättenogrann med att träningen inte ska vara enda sättet för mig att bli nöjd igen. Jag ska vara nöjd med min spegelbild även innan jag har nått mina kroppsliga mål med hjälp av gymmet.

Och avslutningsvis välkommen till dig som precis har hittat hit. Jag hoppas du kommer gilla att följa mig och mitt liv!

Nu ska jag koka en kopp te och mysa med lilla familjen innan vi ska sova om inte allt för länge. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.