FÅR VÄL JAG SKRYTA LITE – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

FÅR VÄL JAG SKRYTA LITE

Vänner! Wow, va dålig jag är på blogga! HEMSKT! Men jag har gett mig fan på att, nej nu tar jag tag i det. Kanske handlar det lite om att vi har fått in rutiner med lillan. Så jag kan somna i tid och gå upp och ta tag i dagarna på ett helt annat sätt. Då kommer motivationen till att vara kreativ lite på köpet.

Men nu är jag här, och vad passar väl inte bättre än att börja med ett inlägg där jag skryter lite! Ni som följer mig på Instagram såg nog mitt inlägg där jag berättade om mina känslor runt min kropp och vikt. Och hur jag har mått när folk har kommenterat det så fruktansvärt mycket. Om ni inte har sett det så kan ni läsa min text HÄR. Efter det så kom jag i kontakt med tidningen MAMA, som efterfrågade en läsarkrönika. GISSA om jag blev glad! Att skriva är ju som ni vet en av mina passioner i livet, så att få skriva en krönika om ett ämne som betyder mycket – WOW!

HÄR kan ni läsa min krönika, som kom upp idag. Jag skrev den under förra veckan, och det är som en uppföljare på mitt inlägg på Instagram; såklart. Hoppas ni gillar den! Nu ska jag äta lunch med Erik och titta på serier. Det är riktigt mysväder ute idag. Ikväll har vi lite ärenden, men tills dess är det bara avslappning.

Kram på er 

Bandet mellan mamma och dotter. Obeskrivligt. <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.