Fredagspepp med Nellie – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Fredagspepp med Nellie

Denna vecka har gått på snabbspolning känns det som! Helt plötsligt är det fredag igen! För er som endast läser min blogg och inte är inne på Instagram så mycket. OM ni saknar mig (vilket jag hoppas ni gör) så följ gärna mig där också. Nu när jag har lite tid och ork över så blir det Instagram jag är mest aktiv på. Men jag hoppas att jag snart har så pass bra rutiner så bloggen kan uppdateras varje dag!

Nu ska ni få se hur min vecka sett ut iallafall!

Jag och Erik har köpt hem vanilj och Irish Cream-smak till kaffet. Mums säger jag bara. Till detta skummar vi mjölk. Och voila! Helt plötsligt har vi vår alldeles egna vaniljlatté hemma.

För en vecka sen idag hade jag och Erik varit gifta i 5 månader. Det låter både länge och kort tid tycker jag. Det känns som det var en evighet sen vi hade den underbara vigseln, festen och allt omkring bröllopet. Men å andra sidan är 5 månader som gifta en väldigt kort tid.

Det har varit mycket känslor iallafall. Jag saknar min familj och mina vänner otroligt mycket just nu. Det går lite i perioder när det känns enkelt att vara långt ifrån. Och ibland vill hjärtat bara gå sönder för att jag inte kan ringa efter mamma eller Ronja på 10 minuter. Att jag inte kan mysa med syskonen eller träffa mina killkompisar. Utan min egna lilla familj, svärmor, svärfar och Emma vet jag inte hur jag hade hanterat denna flytt. Malmö är mitt hem idag, och jag trivs jättebra. Detta är mitt 3e år här (!) HUR sjukt är inte det? Men saknaden efter familjen blir aldrig enklare. Snarare svårare.

Tack o lov för bilder, Facetime och andra sociala medier iallafall. Jag har suttit och snyftat lite när jag tittat igenom vår gästbok med panoramabilder ifrån bröllopet. Älskade älskade familj.

På vår dag kom Erik hem med 5 underbart vackra rosor för våra 5 månader. <3

Vi har varit ute och promenerat. Jag måste säga att Malmö bjuder på ett underbart vinterväder just nu! Det är lagomt kallt, det blåser inte så mycket och snöar faktiskt en del. SÅ mysigt. Om ni ser nästa bild kan ni nog inte annat än att hålla med mig om att det är fruktansvärt fint här just nu.

Detta ligger bara ett stenkast ifrån oss. Sen så ser ju inte himlen såhär magisk ut varje kväll.

Leah har fått träffa en kompis! Olivia <3 

Och här är Olivias fina mamma! Ida <3

Vi var hemma här och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Mestadels om bebis, förlossningen och tiden efter. Sedan blev det en sväng ner i stan för en fika. Och såklart ännu mer prat.

Dagen efter att jag och Ida hade testat på detta café så ville jag och Erik ta en fika i stan. Det blev faktiskt samma ställe. SÅ bra var det! Det är verkligen supermysig miljö, och jättegott fika.

Jag har fått en ny favoritkaffe. Innan var det vaniljlatten på Espresso House. Men nu har jag bytt! Vitchoklad latte på Coffee Factory it is!

Detta är nog bland de finaste bilderna på vårt lilla hjärta. Jag sprängs av kärlek för henne alltså.

Mamma och dotter <3 Älskar hur det ser ut som att hon vinkar till kameran haha.

Sen har jag även hunnit ta lite selfies. Jag spelade in en Youtubevideo till er också. Men som den petiga jävla perfektionisten jag är så dög den inte. Blö. Jag hoppas jag kan släppa lite på det och bara posta lite videor istället. Men å andra sidan så tycker jag det är bättre med kvalité istället för att bara pumpa ut videor. Vad tycker ni?

Sedan måste jag visa min nya klocka som är såå glad för. Jag fick denna i julklapp av Erik. <3 Men det var jättemycket krångel. Först valde han en annan, som aldrig kom. Då var den slut hos leverantören och var en utgående vara. Så då fick vi välja en ny, som var trasig när den kom till butiken som sålde den till oss. Men tillslut! Så kom min älskade pärla fram. Oj oj oj va snygga vi ska vara!

Sedan har jag börjat med en lite småtöntig grej på Instagram som jag älskar. Varje fredag kommer det komma ett nytt citat om mammor. Mammalivet, mammapepp.. Ja, om mammor. Jag tycker det kommer vara en liten rolig grej. Lite som dansa med Deman som Erik sa. Men här är det pepp med Nellie. Typ.

Nu ska jag lägga mig ner och vila, tror jag. Vårt internet är helt dött här hemma av någon anledning. Perfekt i tid inför att jag liksom tänkte vara duktig och uppdatera er. Så det fick bli en internetdelning för att få upp ett inlägg!

Hoppas vi hörs i helgen.

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.