Youtube – En dag som mammaledig – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Youtube – En dag som mammaledig

Idag får uppdateringen vara en video. Vi befinner oss i Landskrona och har ätit med svärfar idag. Imorgon kommer vanlig uppdatering, och då ska jag berätta om min babyblues!

Hoppas ni gillar min korta vlogg där ni får se en typisk dag hemma hos oss just nu när det är så tråkigt väder som det är i Skåne. Såklart händer det andra saker andra dagar 😉 Och jag ska köra en video i veckan från och med nu så långt det går. Så ni kommer få se mer än detta jag visar upp idag!

Kramar <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.