Snapshots – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Snapshots

Fredag! Skönt tycker nog de flesta. Det är ju alltid mysigt med helg, och jag har faktiskt alltid försökt tvinga mig själv att ha någorlunda helgkänsla. Det är lite svårt när man lever med någon som Erik, som aldrig har helg under säsong. Dagarna går i ett oftast. Men just denna fredagen är lite tråkig, för detta är sista lediga helgen innan fotbollen drar igång igen. Jag älskar ju fotboll, och jag älskar att se Erik spela. Men jag älskar också att ha honom hemma såklart. Jag ser det från den ljusa sidan, att det alltid är gött med vardagsrutiner igen.

Igår fick jag äntligen ta på Leah sin jumpsuit (?) vet inte vad jag ska kalla det – som hon fick av Ida. Jag tänkte att hon skulle ha på sig den i måndags, men då bajsade hon ner mig själv och kläderna som låg bredvid henne. Nu är den bajsfri och äntligen fick jag se henne i den. Och jag älskar den!

Hur snygga är inte mina Nikes som jag själv har designat? Jag älskar dom!!!!

Igår var vi en trött dag. Leah somnade inte förrän på morgonen efter en natt med ont i magen. Hon har kräkts så mycket av minifom dropparna, så vi provade att köra en dag utan. Och det fick vi alla tre lida av. Magen klarade inte av det och hon var ledsen, därav blev det en lång natt. Erik drog det stora lasset och var uppe med henne mesta tiden då jag behöver sova ibland för att orka med all intensiv amning. Hon äter varannan timme just nu, och det tar verkligen på krafterna.

Vi tog oss upp ur sängen kl 13.00. Då var det bara upp och hoppa, iväg på läkarbesök hos BVC och sedan skulle Erik klippa sig kl 17. Då passade jag och Leah på att ta en sväng runt i affärerna. Bland annat köpte jag en likadan dräkt hon har på bilden ovanför, fast i grått. Kan varmt rekommendera alla småbarnsföräldrar dom! De finns på Newbie i rosa och grått.

Två mobilbilder 

Här ser ni den gråa. Hon har haft den på förmiddagen, men den blev lite varm då vi bara varit inne idag. Så den fick bara vara med ett tag idag.

Lilla pappa är trött efter att ha varit på yoga kl 06 imorse. Så jag tvingade honom att ta en powernap efter frukosten. Det är så viktigt att vila på dagarna. Vi är skitdåliga på det båda två. Men man vet ju aldrig hur nätterna blir, så det gäller att ta några timmar om hon också sover. Jag lär nog bli expert på att sova under dagarna snart 😉

Jag har även hunnit med att baka energibars idag! Som jag utlovat recept på efter att jag postade om det på Instagram. Det kommer senare idag! Vi har provsmakat nu, och W O W. Det var verkligen supergott!

Nu ska vi iväg på Babyproffsen och fixa hennes vagn som är trasig sedan flygningen upp till Umeå. Jag ska även hämta ut ett paket som jag fick avisering om idag, spännande!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.