En helt vanlig morgon – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

En helt vanlig morgon

1 / Leah är så otroligt stark i nacken. Det är så gosigt när vi har henne på mage såhär och hon lyfter upp huvudet för att titta på oss
2 / Lillgumman har lite ont i magen. Då är det bästa att sova på magen <3
3 / 
Takeaway muggar är ALLT när man har ett litet barn. Vi har en regel, inga varma drycker i närheten när man har henne i famnen. Men med en mugg som detta får man ljummet kaffe istället för kallt, OCH man kan dricka det försiktigt trots att man har henne i famnen.

Godmorgon vänner!
Vi tog en lång morgon i sängen idag igen. Vi var faktiskt iväg på barnakuten inatt, då Leah kräktes otroligt mycket igår, var hängig och väldigt gnällig. Så efter ett samtal med 1177 bad de oss att åka in för säkerhetsskull. Bättre att vara på den säkra sidan när dom är så små. Men allt verkade okej! Om hon skulle kräkas lika mycket idag så skulle vi in igen, men hon har fått behålla morgonens mat så det känns väldigt skönt.

Vi har dock fått upp ögonen lite för att inte ha henne runt förkylda människor. Vi har varit försiktiga, men behöver nog bli ännu mer försiktiga för att inte riskera något. Även om det kan vara okej så finns det ingen mening att vara dum. Hur som helst, så blev det en sen natt, men lilla hjärtat var helt slut när vi kom hem. Så hon sov hela morgonen tills hon blev hungrig och gjorde i blöjan.

Dagens planer är lite oklara. Det blir inte många fler knop än kanske en promenad ute och ett stopp för lite fika. Eller en sväng ner på gågatan då Leah behöver lite pyjamaser. Hon har vuxit så fruktansvärt mycket! Vår lilla tjej.

Nu ska jag fortsätta kika lite på vår nya serie, You. Den verkar lite skum, men vi får se om det är något för oss. Jag och Erik är riktiga serienördar! Ska faktiskt ta och tipsa er lite om serier vi tittat på. Vet att det är ett hav där ute och så fort en favorit är slut så letar man febrilt efter en ny, och det är inte det enklaste.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.