Dagen – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Dagen

Vänner! Det blev en sväng runt stan för oss. Vi gick bort mot Triangeln med KappAhl i sikte, men vi stannade till på Lindex och hittade det vi behövde. Lillan fick 3 nya pyjamaser som är lite för stora i dagsläget, men då hon växer så snabbt som hon gör så är det bara bra med lite för stort.

Jag är fullkomligt KÄR i min nya kappa. Jag var i stan med mamma någon av de första dagarna i Umeå, och sa att jag så länge letat och letat. Men aldrig hittat den perfekta kappan i min smak. Vi hann inte mer än in i den första butiken, som var Vero Moda kl 10.00 när de öppnade. Och där hängde den!!

Det enda jag hatar med kappor är att dom drar åt sig all världens skit i tyget. Men vad gör det egentligen. Varför jag är så kär i denna är för att den har en gigantisk luva som jag kan mysa in mig i. P E R F E K T är den.

Nästan lika perfekt som denna skruttis. Världens finaste!! Det kommer bli mycket tjat om hur mycket jag älskar henne och bilder på henne. Men efter min omröstning igår på Instagram där jag undrade vad ni ville se så var Leah största intresset hos er. Sedan hade jag inte brytt mig ändå, för jag har aldrig varit så stolt över något i hela mitt liv som jag är över att jag och Erik skapat henne.

Världens bästa, finaste pappa <3

På vägen hem gick vi förbi denna otroligt fina vägg som pryder en restaurang i närheten av där vi bor. Väldigt foto-vänlig måste jag säga.

Nu sitter jag återigen i soffan efter vår rundtur på ca 5 km. Leah sover i sin vagga och Erik sitter och spelar Fortnite. Som Emma så fint sa då hon frågade vad jag gjorde – ”back to life”. Lite så, ja. Jag ska tjata lite på Erik att han ska börja laga maten nu tänkte jag. Det står korvstroganoff på matschemat, och resten av kvällen blir nog lugn. Jag ska dona lite med tvätten här hemma och mysa med familjen. Vad hittar ni på i stugorna?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.