Jag är nominerad till årets babyblogg! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Jag är nominerad till årets babyblogg!

Wow, wow och återigen wow. Jag har världens finaste läsare. Att ni, som läser min blogg faktiskt tycker att jag gör något vettigt, och något ni gillar så pass mycket så att ni nominerar mig till Babyshops tävling ”årets babyblogg 2018” gör mig SÅ glad. 

Som jag skrev på Instagram, så finns mitt namn bland andra namn som Sanne Alexandra, Marie Serneholt, Alexandra Bring m.fl. Så jag förväntar mig verkligen ingenting haha, det är liksom bland Sveriges största influencers och bloggare. Men att ni faktiskt nominerat mig och tänkt på mig – så att mitt namn faktiskt syns bland deras… ÅH det värmde verkligen mitt hjärta något så ENORMT. Så TACK <3

Idag är vi i vecka 36. Jag tänkte spela in en ny gravid-video till Youtube imorgon. Jag håller den så kort jag kan, så jag även kan posta den imorgon. Så därför skriver jag ingenting just idag, även om jag har lite jag kan berätta. 

Idag har vi varit lediga tillsammans!

Jag är ju sjukskriven, som jag varit ett tag nu. Men Erik som jobbar på som vanligt har oftast bara en ledig dag i veckan, och att få äta frukost i lugn och ro tillsammans på morgonen är verkligen så fruktansvärt mysigt. Nu är det endast en match kvar, på söndag. Som Erik heller inte kan vara med på dock, då han har varit skadad i sin baksida i några veckor nu. TFF hade match i måndags också, och vi var såklart där och hejade. Tyvärr så blev det samma kväll klart att de inte spelar i Allsvenskan 2019. Så matchen på söndag är endast en match, som egentligen inte betyder något.. Tråkigt, väldigt tråkigt! Men sånt är livet.

Vi tog en välbehövlig sovmorgon till 08.30 ungefär. Vi somnade väldigt tidigt igår också, vilket även det var skönt. Jag gillar att vi kan somna i tid och att jag kan sova ut vissa dagar. För som sagt är det lite av min mardröm att ha haft en fruktansvärd nattsömn och förlossningen skulle dra igång.. Händer det så händer det, men så länge jag kan sova bra så är jag nöjd ;-).. Vi åt frukost i soffan framför säsong 14 av Grey’s Anatomy som äntligen kommit ut på Viaplay. Vi kollade slaviskt tills det försvann, men nu har det kommit tillbaka och de har lagt till ytterligare en säsong. Perfekt! Vi slutar vanligtvis alltid att titta på serier när man måste leta sig fram på dryga streamingtjänster.

När vi var redo för dagen så tog vi bilen bort till SOVA för att prova sängar en gång för alla. Då vi flyttade så bytte vi säng, eller vi köpte en sängram och la i madrassen vi hade. Vilket visade sig rätt snabbt att nej, det fungerade inte. Vi var alltså tvungna att köpa en helt ny madrass till sängen. Och bestämde oss för att använda presentpengarna vi fick ifrån bröllopet till en ny säng när vi hittade den rätta. Och det gjorde vi! Med hjälp av helt fantastisk service så hittade vi äntligen sängen för oss, och den kommer mellan 1-9 december. SKÖNT!

Sedan blev det lunch på ett av mina nya favvoställen här i Malmö. Så fruktansvärt gott och otroligt fräscht! Sån här mat blir lätt sliskigt och inte alls nice. Men detta, mums.

Sedan måste jag bara dela med mig av mitt senaste köp till Leahs rum. Vi köpte en jättefin bordslampa ifrån IKEA som vi har på hennes byrå. Men jag har såå länge letat efter en fin bokstavslampa. Och jag hittade denna på Jollyroom, som dessutom hade den på REA! Tips till er andra som är ute efter en. Eller allmänt, om ni är ute efter något till era barn så är Jollyroom grymt bra. Det finns alltid saker på REA! Vi köpte t.ex. En bärsele ifrån Ergobaby för 1000 kr, ordinarie pris 1999 kr. Sååå, otroligt värt!

Nu ska jag gå och ta kvällsfika, ta bort sminket och gå och lägga mig. Kroppen har inte alls mått bra idag under middag/kvällstid. Så jag känner verkligen att jag behöver sova.

Vi hörs imorgon, massa kramar! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Ville bara säga att jollyroom nyligen blev anmälda för typ falsk marknadsföring. De har blivit anmälda flera ggr.

    Tex för att ljuga om de ordinarie priserna så det ser ut som de har enorm rea. Har slutat handla där själv 😞