VLOGG / Förlossningen närmar sig – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

VLOGG / Förlossningen närmar sig

Detta är vad jag har haft för mig under helgen. Jag VET, jag suger på att blogga just nu. Men all min kraft och min ork jag har över går till mig själv, Erik och bebis. Imorgon går jag in i vecka 36, och jag har tänkt göra en gravid vecka för vecka this week!

Men mitt bloggande är lite av min själ. Text, och tid jag lägger ner här kräver 100% ifrån mig då jag ÄLSKAR att skriva. Ni kanske förstår då, att man inte vill göra något man ÄLSKAR och brinner för halvdant. Om man inte har  orken. Vi ska bli föräldrar snart! Det är ca 4 veckor kvar till beräknad födsel. Hur SJUKT och galet är inte det? Vi behöver liksom göra oss mentalt förberedda, på RIKTIGT nu! Nästan hela graviditeten är avklarad, och någonstans känns det som att jag fortfarande inte har fattat att vi ska få en liten flicka. Jag tror inte jag kommer förstå det förrän vi är på väg hem ifrån BB med henne.. Men längtar gör vi, båda två. Även om vi inte har fattat det ännu 😉

Jag ska försöka att finna orken till att blogga varje dag fram till förlossningen nu. Ni får ta att dagarna ser likadan ut, men det kanske är kul att hänga med på sista rycket. Och ännu roligare för mig att kunna se tillbaka på allt jag dokumenterat om hur kroppen känns, hur vi förbereder oss m.m.

Men idag får ni kika på denna korta vlogg, som jag först inte ens tänkte publicera då den blev så fruktansvärt kort pga att min kamera dog.. Men för mina småttingars skull, så lägger jag upp den då jag berättade att jag faktiskt började vlogga på lilla trippen upp. <3

Massa kramar, vi hörs imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.