Höst / Minskade fosterrörelser / Youtube – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Höst / Minskade fosterrörelser / Youtube

Godmorgon älskade ni! 

Wow, idag är verkligen en äkta höstdag. Och ja, jag tjatar på om hösten hit och dit. Men det är verkligen min favvoårstid, och ni kanske förstår att den är ännu bättre för mig i dagsläget, när jag har vår lilla flicka jag går och väntar på. Sedan så tycker jag allmänt att allt blir så mycket mysigare på hösten. Att tända ljus mitt i sommaren är ju inte så gosigt direkt.

Jag måste verkligen dela med mig av dessa bilder från igår.

1 // Min latte, som jag är så nöjd med haha. Erik fattade noll, HUR har du gjort latte hemma?
Och jag får väl säga att jag är lite av ett snille, och säkert ljusår efter många andra. Men jag fick ett ryck igår och ville ha en finare, godare och mysigare kaffe. Återigen, mysfaktorn.. 😉 Så jag letade i skåpen, hittade en shake man använder till protein egentligen – hällde upp mjölk och började skaka. Voila, skummad mjölk, en godare och mer Instagram-vänlig kaffe. Tips!

2 // HUR söt är inte vår lilla Leo <3
Mitt hjärta brister när jag skriver detta. Men vi har bara 2 veckor kvar med vår lilla älskling. Jag vet inte om jag har nämnt det innan, men vi har haft otroliga problem med att Leo aldrig vill gå på lådan. Han bajsar alltid på golvet utanför lådan. Vi tog tag i detta och gjorde en djup och lång undersökning hos veterinären för att hitta problemet. Tyvärr hittar vi ingenting, och det verkar vara något i hans beteende. Vi vet att han har ont i magen också, det kan dom känna sig till hos veterinären. Men, de vet inte vad problemet är – och inga läkemedel hjälper. Så vi håller på att leta ett nytt hem till honom, om det är någon som vill ge det en chans och se om han slutar gå utanför om han får bli utekatt. Men annars måste vi tyvärr ta bort honom.

Alla som har djur vet att detta är så sjukt tufft, och hemskt. Det är ju en familjemedlem. Sedan är han världens mysigaste kille också, ni ser ju bara på bilden. Men sånt är tyvärr livet också när man skaffar djur. Man vet aldrig om de blir sjuka eller har någon sorts störning medfött kanske. Det är jobbigt iallafall, och jag grämer mig över att vi snart inte har honom kvar. 🙁

Den mysiga morgonen som ni såg där uppe fortsatt i en mysig eftermiddag. 

Jag tog tag i en massa saker med mina sociala medier innan jag tog tag i livet också. Jag svarade på mail, avslutade ett samarbete och påbörjade två nya. Det är SÅ kul att göra baby-samarbeten verkligen. Jag njuter!!

Sedan städade jag upp lite här hemma, tog en lång varm dusch och gjorde mig iordning för en fika på stan med Erik. Vi satt på en uteservering, njöt av vädret och tittade på folk. Och fåglar, fy fan va vi skrattade åt alla duvor haha. Det älskar jag med mig och Erik, vi kan få minsta lilla sak att bli rolig. Vi åkte och handlade efter fikat, och mitt bland alla köttprodukter så säger Erik fel på något och vi dör av skratt. Vi har så fruktansvärt roligt ihop.

Kvällen fortsatte i mys-spåret. Vi plockade upp alla varor, sedan tog jag en powernap medan Erik gjorde sallad till middag. Vi hann även med en visit till förlossningen då jag inte hade känt Leah som vanligt under dagen. Det är så jobbigt det där, med fosterrörelser. Jag är lite en sån person som tänker ”äh, hon sover väl”. Men man får inte tänka så. Alla barnmorskor vi stött på har berättat hur viktigt det är att söka sig in till förlossningen om man inte har samma mönster som vanligt, då det kan innebära att det är något fel på bebis. Men hon var okej, förmodligen bara lite trött. För inte ens när vi kom in så blev hennes mönster vanligt, vilket det blev sist vi tittade då hon inte hade rört sig på hela dagen. Men så länge allt är okej så är vi nöjda. Nu får hon stanna där inne ett tag till, och sparka som bara den. <3

Det var gårdagen. 

Vi somnade ganska snabbt efter vi kom hem. Eller först blev det ett avsnitt White Collar och kvällsfika. Efter det däckade vi. Erik har åkt iväg nu med, och jag ska lägga mig och sova lite till. Det har inte blivit mycket sömn inatt, och jag gick upp för att äta frukost med Erik. Så nu blir det vila 2 timmar till innan jag ska göra mig klar för dagen och gå till sjukgymnasten. Jag ska få hjälp med min foglossning, tack o lov!

Glöm inte att kolla på min senaste Youtube-video där jag berättar om min babyshower, samt om att jag kommer bli igångsatt <3

Kram på er.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Bilden på dig och katten <3 Det var bland det finaste jag sett, ser verkligen ut som att katten lyssnar efter bebisen.
    Jag förstår att det gör otroligt ont att inte har kvar den. Jag har själv två katter och det betyder så otroligt mycket. Men den kanske mår bättre om den får vara ute som du själv skriver <3