BABYSHOWER // IGÅNGSÄTTNING – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

BABYSHOWER // IGÅNGSÄTTNING

Hej älskade ni! 

Nu sitter jag återigen hemma i Malmö efter en helg i Umeå. Jag hade datorn med mig, men valde att låta den ligga orörd då både jag och Erik behövde koppla av till 100. Vilket vi verkligen har gjort! Det blev en snabbvisit, och nu är vi tillbaka till verkligheten igen och är redo att låta veckorna springa förbi.

Jag tänkte dela med mig av bilder ifrån min Babyshower, och även en Youtube-video där jag berättar mer. Så jag tänker att det blir mindre text i detta inlägg och mer bilder och i slutet min nya video! Jag hoppas ni tycker det är kul att jag kör lite mer videor nu också, även om det betyder att jag hinner med lite mindre text just nu. Men jag ska försöka hitta en balans mellan det också 😉

Här är mina älsklingar som överraskade mig. 

Tyvärr så är det svårt, och var jättesvårt för tjejerna att rodda ihop så mina tjejkompisar kunde komma. Men då alla bor i Linköping, Stockholm, Malmö, Landskrona och Umeå så blir det inte det enklaste. Men dessa tre pinglor var där, och jag är så jäkla tacksam över allt dom gjorde. Jag berättar mer om detta och min älskade Emmas roll i videon.

Lilla mom-to-be. <3 

Fikat och dekorationer. 

Alltså wow, detta var så fint och jag kunde inte önska mig en finare babyshower. Allt i rosa, som jag älskar dessutom. Detta är SÅ jag.

Mamma och Patriks fantastiska middag.

Jag berättar om middagen i videon också. Alltså detta var nog bland det godaste jag ätit. Jag visste att mamma och Patrik gör god mat, jag är liksom uppvuxen med mammas mat och det är bland det bästa jag vet. Men detta slog många maträtter hon/dom gjort innan med hästlängder. Alla gick två gånger och berömde maten om och om igen. Det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det igen haha. Wow!

Parents to be <3 

Det var alla bilder jag hade att dela med mig av. Resten får ni se i rörligt format där jag babblar på en del. Som sagt hoppas jag ni gillar att jag gör lite videor nu, jag tycker det är fruktansvärt kul! Men när man är en liten influencer som jag är så måste man redigera sina videor själv 😉 Vilket tar en hel dag. Jag satte mig och började redigera kl 12. Och nu är jag redo att publicera material till er. Så det tar tid! Och därför kan bloggen hamna lite i kläm. Men så fort jag har hittat en balans så kommer det nog rulla på som vanligt.

Ang igångsättning så berättar jag om detta i min video. Så ni som är nyfikna på det får kika in den helt enkelt. 

Massa kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. nellieandersson
      nellieandersson

      Visst hade det! 😉 Vi får se på den fronten dock. Erik är inte bekväm att finnas ute på sociala medier på samma sätt som jag, så jag tänker absolut inte tvinga honom till det. Men vi får se om han ändrar sig och ställer upp på en video 🙂