FRÅN BRUNCH TILL KÄRLEKSBREV – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

FRÅN BRUNCH TILL KÄRLEKSBREV

Äntligen (!!) kära vänner, så fick jag min brunch igår!

Jag har såå länge varit sugen på en riktig jävla söndagsbrunch. En sån där man äter tills man spricker, och det finns allt från det godaste nyttigheter till det slibbigaste, godaste onyttigheterna. Vi skulle egentligen på Malmö Lives brunch, men vi förstod aldrig att man var tvungen att boka bord tyvärr, då det inte står tydligt någonstans att det brukar behövas. Så när vi kom dit var det bara att tänka om, och istället hamnade vi på Boulebaren. Och det var verkligen inte något negativt!

Det var en sittande meny fram till desserten. De kom in med brödkorg, samt en icke-vegmeny som ni nog faktiskt kan se på bilden vad den innehöll. Jag äter ju inte charkuterier, men osten (!!) den åt jag. Och såklart croissanterna.. Mums.

Nej alltså det går inte att förklara hur gott det var. Tycker ni detta ser gott ut? Jag lovar er, att det var bättre än det ser ut!

För att orka med desserten, som bestod av allt från Creme brulee till våfflor, så skippade jag det som var mellan charkbrickan till detta.. Vi fick in kyckling, pommes och aioli. Men ärligt talat så var jag redan mätt av allt innan, så jag hoppade det. Men de andra verkade ge det ett riktigt bra betyg iallafall.

Fina killarna. <3

Min man, mitt allt. <3

Underbara människa. Jag vet inte vad jag hade gjort utan Erik. Vi satt vid middagen för några dagar sedan och började prata om ödet. Något vi båda till en viss grad tror på. Det låter såå töntigt egentligen, men – vi båda är säkra på att det var förbestämt att just vi två skulle träffas. Så säger säkert alla som är så löjligt kära som vi är.. Men att vi två, som små barn bara fick kontakt, höll den trots den enorma distansen mellan oss och senare träffades och blev så störtförälskade i varandra.. Det var menat, och jag är så lycklig och tacksam varje dag över att vi har varandra. Vi som tar fram det bästa ur varandra, vi som förstår varandra, vad den andra behöver. Vi som alltid sätter vårt förhållande i första hand, för mår vår relation bra, så mår vi bra.

Hade jag fått välja 1000 gånger om, så hade det alltid – alltid varit du. Min Erik. Att ha fått se dig växa till den man du är idag, och den papparollen du håller på förbereda dig för är bland det vackraste jag fått se i livet. Och jag vet, att när jag ser dig, med vår lilla dotter. Som är 50% du, då kommer jag – trots att det känns helt omöjligt bli ännu mer kär, och att älska dig oändligt mycket mer än vad jag redan gör idag, så kommer jag göra det. Du kommer bli världens bästa pappa, och du är redan världens bästa livskamrat till mig.

Jag älskar dig, och kommer för alltid göra allt för att se dig skratta. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Så fint att hitta den där riktiga kärleken, där man känner pirret i magen då man tittar på varandra även fast man varit tillsammans ett tag. Jag hoppas att jag också finner den en dag <3