YOUTUBE – Q/A – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

YOUTUBE – Q/A

 Nu får jag börja lämna bröllopsbubblan lite.. 😉 Förlossningen närmar sig med stormsteg och det är vårt nya kapitel att förbereda oss för. <3

Jag har fortfarande inte postat alla bilder jag tänkt dela med mig av, varken här eller på Instagram. Det är endast pga att jag har så fruktansvärt mycket bilder, så jag har knappt vetat vart jag ska börja. Men jag får nog helt enkelt dela upp det i en massa olika delar, och bara köra. Jag förstår att ni är många som är nyfikna. Inte minst alla gäster!

Men här är iallafall min utlovade Q/A där jag svarar på frågor jag fått på Instagram ang bröllopet. Jag glömde en fråga, det vet jag redan nu och kom på det när jag satt och redigerade tyvärr. Det är en fråga ang min klänning. Så detta kommer i ett inlägg!

Hoppas ni gillar videon, det är en vanlig tråkig frågestund där jag helt enkelt sitter och svarar på era frågor. Men det är väl just det en frågestund går ut på 😉 Roligare videor utlovas i framtiden!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 20 år

    När du gör nästa gravid vecka för vecka, kan du berätta hur din relation med dina vänner förändrats/eller inte under graviditeten? <3 jag och min kille försöker skaffa barn, och jag kommer bli en ung mamma om vi lyckas. Men jag är rädd för att folk ska försvinna.
    Kram, älskar din blogg!