SUDIO – REGENT – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

SUDIO – REGENT

Detta inlägg är i samarbete med www.sudio.com (direktlänk)

Tack till Sudio som skickade hem två par av dessa supersnygga hörlurar till både mig och Erik! Så kul med ett gemensamt samarbete. <3

Självklart så får ni en rabattkod om ni också vill klicka hem ett par hörlurar ifrån Sudio. Just vår modell heter Regent och vi valde färgen svart båda två. De har en batteritid på 24 h, har inbyggd mikrofon och locken ni ser på sidan med svart/guldig detalj går att byta ut om man känner för det!

Jag kommer använda dessa lurar flitigt i vinter/vår när jag är ute och går med barnvagnen. Så skönt att slippa en massa trådar som flyger och har sig. Jag som dessutom har så små öron har jätteproblem med in-ears lurar när jag tränar bland annat. Så jag är jättenöjd verkligen! Erik tog med sig sina lurar upp till Örebro, så han har använt dom flitigt på vägen upp i bussen då han tittat på film. Helt klart en hit för oss båda. 

Ni får alltså 15% rabatt, och det är även fri frakt! Använd bara koden ”NELLIEERIK” i checkout, och vänta på att era lurar ska komma hem!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.