KÄMPIG TID FÖR HERR OCH FRU ANDERSSON – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

KÄMPIG TID FÖR HERR OCH FRU ANDERSSON

Dagarna bara flyger iväg! Jag lever efter samma rutiner dag ut och dag in. När man är tillsammans med en fotbollsspelare så finns det ingenting som heter helg heller. Och när man går hemma så hamnar man i samma mönster där man knappt vet vilken dag det är.

Det är skönt, väldigt skönt med rutiner. Men det blir lite långtråkigt ibland när serierna tar slut 😉 Jag behöver vila, och förlossningen närmar sig med stormsteg. Så det är bara att njuta av tiden där vi kan vila på våra villkor.

Sedan jag skrev sist så har jag… klippt mig igen!

Jag tänkte egentligen spara ut håret inför förlossning och amning om det blir så. Eftersom jag vet att man kan få tunnare hår, tappa hår m.m. Men jag kunde inte hålla mig. Jag känner ändå att det är viktigt att känna sig fräsch. Jag köper mammakläder även om det känns onödigt då jag kan låna Eriks, för jag vill känna mig fin. Jag hade inte klarat av att gå som en säck potatis i 9 månader. Så jag klippte mig och får ta itu med problemet om håret skulle börja falla av. Jag sminkar mig, fixar naglarna m.m. För att jag vill, och jag måste njuta. Jag som redan har det kämpigt psykiskt skulle nog falla ytterligare ner i ett hål om jag faktiskt inte prioriterade att känna mig fräsch, och fin.

Jag har blivit överraskad med blommor och choklad av min älskade man. <3

Det är så, SÅ viktigt att ta hand om varandra i jobbiga tider. Återigen, att vara tillsammans med en fotbollsspelare, eller vilken elitidrottare som helst kan innebära stora svängar. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Det kan vara att dom hamnar i frysboxen och aldrig får spela, där har Erik varit. Tänk er, att gå till jobbet varje dag – men ni får aldrig vara med. När alla andra har det där viktiga mötet eller går på roliga event så får du sitta och titta på. Det kan vara skador, där har Erik också varit. Han drog korsbandet för 2 år sedan, vilket är en relativt vanlig skada, men fy va den är ett helvete. Det kan vara att det går jättedåligt för laget, där är Erik och Trelleborg idag. Tyvärr går det inte bra för laget, vilket påverkar dom allihopa. Att träna, kämpa och slita för något som inte ger utdelning är inte heller så enkelt.

Det finns en baksida av allt. Många tror det är glitter och glamour att vara tillsammans med fotbollsspelare och hockeyspelare. Det finns positiva aspekter med, såklart. Men det är mycket kämpande, slit och oförutsägbara händelser som man inte kan påverka på något sätt. Medan en vanlig människa oftast får löneökning varje år så kan en dålig säsong för en elitspelare innebära t.ex. lönesänkning med flera flera tusen kronor. Tänk att ha det i bakhuvudet?

Nej jag är så imponerad av Erik och allmänt alla elitidrottare hur de klarar av denna pressen, och att leva det speciella liv de faktiskt gör.

Dagens frukost.

Därför, så kände jag att Erik behöver en kväll med avslappning. Han är ledig imorgon, så därför ska vi kl 17.15 vara på Milstenen Spa här i Malmö för en ca 4,5 timmes lång spabehandling. Det är massage, bastu, jacuzzi m.m. Jag tror det är nyttigt att koppla av på det sättet ibland. Stänga av telefon och allt annat och bara njuta, bli omhändertagen och andas in nuet. Bort från jobb och kämpiga tider.

Jag och lillan. <3

Jag har även börjat spela in en Vlogg idag, som blev som den blev då jag fick bekräftat att vi fick plats på spa idag. Jag har haft en del att göra, bland annat duscha och raka benen som tar mig ca 2 timmar med denna magen i vägen haha. Sedan skulle det bli en överraskning helt vad vi skulle göra ikväll, så jag var tvungen att packa innan Erik kom hem. Men sedan tjatade han så jävulskt och ville veta vad vi skulle göra. Så jag gav mig tillslut, tyvärr. Typiskt mig 🙁

Så, vad jag gör med dagens vlogg får vi se. Jag tänker inte att jag tar med varken kamera eller telefon ditt spat. Vi behöver koppla av båda två, så jag hinner inte filma jättemycket mer idag. Jag har fått en massa frågor, fler än vad jag trodde ang bröllop. Så jag gör en helt egen video för detta istället också – så ni vet, ni som ställde frågor på Instagram.

Nu ska jag väcka Erik som tagit en tupplur och börja med maten. Det blir jättetidig middag idag eftersom vi ska iväg så tidigt. Sedan ska vi även fixa något fika till mig som jag får äta direkt efter vi är färdiga. Jag ska nämligen fasta från kl 22.00 idag då jag ska på sockerbelastningsprov imorgon kl 08 hos min BM,

Dator, telefon och sociala medier – AV. NU är det avkoppling och ta hand om varandra som prioriteras resten av kvällen.

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.