NELLIE ANDERSSON

VÅR BRÖLLOPSVIDEO

Åh, jag har gråtit och skrattat så mycket när jag kollat igenom alla klipp ifrån kameran. Det är Miranda vi ska tacka för att hon tänkte så långt och faktiskt filmade stora delar av kvällen. Men i respekt för våra gäster, och för att fortfarande hålla det någorlunda privat så har jag därför gjort en kort video, med olika delar ifrån bröllopet. Det blir nog mest glädjande för de som var på plats och kan uppleva kvällen om och om igen genom små klipp som påminner om vissa saker. Inte minst för oss, och vår familj. Jag har inte lagt ner tid på att ändra ljus eller liknande i videon. Det var kväll, skymning. Och vi hade både bröllop och fest inomhus som inte var anpassat för videokamera 😉 Men hela grejen med denna video är inte kvalitén på den, utan känslan och kärleken.

Men detta är alltså vår lilla bröllopsvideo. Jag har njutit så mycket av att kolla på den, hoppas ni tycker det är lika kul! <3

Ps, glöm inte att välja HD-kvalité. Och ni som blir nyfikna på något speciellt efter, släng in en kommentar här så svarar jag på den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.