MÅNDAG – SÖNDAG – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

MÅNDAG – SÖNDAG

Godmorgon vänner, hoppas alla haft en mysig helg och är redo för en ny vecka!
Och såhär ser min lilla vecka ut.. 

Måndag

Jag sov till ca 09, då kröp jag upp ur sängen till soffan och virade in mig i filten. Det är jättemört och regnigt ute idag. Så mysigt! Då jag var uppe och kissade inatt (vilket faktiskt bara hände en gång!!!) så öste regnet ner, verkligen ööööste ner. I love it <3
Idag ska jag redigera klart vår korta bröllopsvideo och lägga upp på Youtube! Yay! Sedan ska jag ta mig ut på en promenad om regnet slutar något idag. Jag hoppas det blir ett kort uppehåll, eller att det regnar mindre så man kan gå utan att bli dyngsur. Jag har fått i mig dagens frukost som blev havregrynsgröt med äppelmos och kanel.

Tisdag

Imorgon har jag möte med min läkare på psykiatrin. Det ska bli skönt! Jag är alltid lättad då jag har träffat henne. Hon är så lugn och det smittar av sig. Sedan är hon duktig på läsa hur jag egentligen mår, om jag inte själv har fullt koll på det.

Onsdag 

På onsdag är det fotboll Erik hade match i lördags, och nu på onsdag är det dags för bottenmöte. Viktigt med vinst! Jag går även in i vecka 30. Shit!

Torsdag

Inga bestämda planer

Fredag

Inga bestämda planer

Lördag

Frukost för blivande föräldrar! Ska bli väldigt intressant. Lite tråkigt att jag måste gå själv då Erik har fotboll, men that’s life.

Söndag

Vinka av Erik som ska till Örebro för ytterligare en match. Det är tight schema just nu!

Detta är vad jag har planerat hittills.. Har ni några speciella planer för veckan? 

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.