Min morgonrutin – Frukost – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Min morgonrutin – Frukost

Godmorgon vänner!

Vilken fantastisk respons jag fick på mitt inlägg igår. WOW säger jag bara. När jag får all kärlek ifrån er så tänker jag direkt; vad var jag så rädd för!? Detta var ju ingen fara! Ni stärker mig verkligen ska ni veta. Så TACK <3

Idag tänkte jag starta dagen med att dela med mig av min morgonrutin! Den är lite annorlunda från innan jag blev gravid måste jag säga 🙂 

Först och främst så vaknar jag såklart. 

Jag ställer aldrig klockan längre, förutom om jag måste gå upp och göra något. Jag ÄLSKAR hösten, men detta gråa regniga väder gör så att man blir ganska trött såklart. Och jag behöver sova, och vila upp mig! Det är även något som är viktigt för mig att göra då jag mår som jag mår – SOVA! Så ingen väckarklocka. Oftast så vaknar jag av mig själv runt kl 10. Så det är rätt skönt 🙂

Sedan är frukost prio!

Detta är den största skillnaden från när jag inte var gravid. Frukost var det äckligaste jag visste, och jag kunde aldrig äta för att jag mådde så fruktansvärt illa! Jag har turen att inte må illa längre! Pga graviditeten så kräktes jag flera gånger varje dag från vecka 1 till 13 ungefär. Men efter det har jag mått så bra! Så jag får i mig en rejäl frukost varje dag. Vilket såklart är så himla viktigt!

Vanligtvis så äter jag alltid havregrynsgröt, kanel, socker, russin och ett äpple! Men det fanns bär kvar ifrån min födelsedagsfrukost Erik fixade igår, så idag bytte jag ut det vanliga till en ganska somrig frukostskål. Självklart i mitt nya porslin!

Förutom det jag äter, så dricker jag alltid en kopp kaffe och har 1 liter vatten redo som ska drickas innan lunch.

Det är så skönt att ha en bestämd rutin på detta med frukost och vätska! För både och var mina svaga sidor innan 😉 Jag drack nog inte mer än kanske 1 liter vatten på en hel dag, om ens det. Och frukost åt jag som sagt aldrig. Det hände ibland på helgerna!

Det hade varit kul att höra vad ni andra gravida har för morgonrutiner? Och ni som inte är gravida får gärna också dela med er om ni har en bestämd rutin ni går efter 🙂

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.