Idag fyller jag år! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Idag fyller jag år!

21 år idag!

Wow, va tiden går. Åldern är bara en siffra, men det är otroligt att det redan gått ett år sedan jag firade min 20 års-dag. Det känns som att det var nyss jag gick på Västangårdsskolan i mellanstadiet och sprang runt på fotbollsplanen på rasterna. Men fantastiskt är väl det, att tiden går 😉 Att jag 21 år senare står som gift och ska bli mamma kunde jag inte ens tro i början på detta året. Men så ser mitt liv ut idag och jag hade inte kunnat vara lyckligare.

Jag vill tacka er alla som tagit er tiden gratta mig idag. Jag blir jätteglad att ni tänker på mig! 

Jag har haft en supermysig helg verkligen. I fredags var Emma här. Vi åt tacos och spelade lite spel efter att jag gav upp med barnrummet för dagen. Ni ska få se bilder sen! Wow va fint det är nu. Längtar tills lilltjejen kommer <3

I lördag så fick vi våra bröllopsbilder! Ni som följer mig på Instagram har redan sett att det har börjat komma lite bilder. Men såklart kommer det fler bilder här, och mer berättande omkring allt. Jag ska bara ha tiden till att göra det, då mina bröllopsinlägg kommer ta tid! Men dagen till ära så gjorde vi förrätt, varmrätt, drack mousserande (JA alkoholfritt så fundera inte på det), och kollade igenom alla bilder. Det var en sån mysig kväll och jag kände mig så full av kärlek för min man och alla våra gäster på bröllopet. Vilken fantastisk kväll vi hade.

Vi fick även inviga vår otroligt fina bröllopspresent av mina bästa tjejkompisar ifrån Umeå. Amanda, Ida, Melinda och Ronja <3

Till alla andra mousserande-älskande gravida människor där ute – denna är fantastisk god! Och du hittar den så enkelt som på Ica. Säkert i alla andra livsmedelsbutiker också. Men jag köper den på Ica!

Jag stod för förrätten!

Detta är lite av min paradrätt som jag gjorde då jag var yngre till nyår m.m. Då jag hade vänner över. Det är en variant av toast-skagen. Till och med Erik som inte alls är glad för skaldjur/fisk gillade den. Så det tar jag som toppbetyg 😉

Och Erik stod för varmrätten.

Det ni ser är ryggbiff, en sallad och klyftpotatis – och till detta såklart rödvinsås. Mmm! Så gott. Det var verkligen så fruktansvärt jäkla gott.

Sedan fyllde vi upp glasen, tände ljus och kopplade datorn till Apple tvn och tittade genom alla bilderna i lugn och ro. <3

Och nu är det tisdag. Och som sagt min födelsedag!

Erik kom in med frukosten och paket på sängen. Men sedan flyttade vi oss ut till bordet och åt där tillsammans. Vilken LYXfrukost. Den har allt! Och tro mig, jag var så mätt. Till och med så mätt så jag somnade om till kl 12.30 efteråt 😉 haha.

Några av mina saker jag fick av älsklingen. Jag citerar Erik ”Vem vill ha koppar i present!?”, jag skrattade bara. För det vill JAG! Jag har suktat efter denna svarta kollektion ifrån Carolina Gynning sedan jag fick min första mugg därifrån av Emma i julas. Och den blommiga ifrån Rörstrand har jag alltid velat ha så länge jag kan minnas. Den är verkligen SÅ fin och så tidlös. Det blir en kopp te med mina nya tekoppar idag!

Som sagt så somnade jag om efter frukosten. Erik somnade om ett tag med mig innan han skulle på träning, sedan när jag vaknade igen så var han borta och klockan var så mycket som 12.30. Jag hade nog sovit längre om det inte vore för att jag blev väckt av ett blombud. Går det att vakna på ett finare sätt? Min mormor och moster m.familj hade skickat denna fina bukett till mig. <3

För övrigt är det exakt en dag jag hade önskat mig för min födelsedag. Det regnar ute, är så frisk luft och man kan verkligen mysa inne hela dagen utan dåligt samvete. Jag väntar på Erik som kommer hem ganska sent idag tyvärr. Vanligtvis är han bara borta till eftermiddagarna, men idag var det sen träning så han är inte hemma förrän vid middag. Då ska vi iallafall åka och köpa fransk chokladtårta som är ett måste då jag fyller år. Mamma har alltid köpt det så länge jag kan minnas. Så jag fortsätter med den traditionen 🙂 Sedan har jag bestämt maten idag, och vill bara ha en kväll i soffan med fotmassage.

Så detta är helt enkelt min helg och födelsedag! Bröllopsbilder och en massa om detta kommer, bilder på barnrummet kommer, och svar på en massa frågor om psykisk ohälsa och graviditeten kommer. Men som jag sagt innan så tar det på krafterna att bära på ett barn. Så jag kan inte lova när det kommer, men det ska upp! 🙂

Nu ska jag krypa ner i soffan igen. Kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.