Början på barnrummet – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Början på barnrummet

Detta är nog det mysigaste jag har gjort på länge!!!

Wow, va vi kämpade med att hitta vad vi ville ha, det vi tyckte var bra kvalité i en bra prisklass. Men tillslut! Det som dock tog längst tid igår var att städa ut det rum vi ska ha som barnrum/gästrum. Vi hade ju som sagt kartonger upp till taket. Så vi var nog inte hemma förrän vid 19 på kvällen och då hade vi varit två svängar förbi på Babyproffsen och en på IKEA. Men vi har både spjälsäng och skötbord nu! Även en hylla och lite andra småsaker till förvaring.

Det tråkiga var att vårt spjälskydd var för stort för sängen. Då vi har en väldigt rejäl madrass.. Men vi ska åka in till babyproffsen idag och byta det vi köpte och ta ett mindre bara.. Det blir inte svårare än så 🙂

Jag tänkte göra en utförlig beskrivning på vart allt är ifrån då vi är klara. Vi skulle bli färdiga igår så vi får bort alla kartonger, men det hann vi såklart inte då vi kom hem så sent. Så det blir idag istället! Sedan tänkte vi åka till Köpenhamn och mysa idag. Vi kanske får spara det till ikväll istället och åka dit för att äta middag m.m. Det blir lite stressigt nu. Vi har varit så trötta båda två i helgen då vi har haft saker att göra hela tiden och igår hade vi Emma på besök, så vi la oss rätt sent.

Vi får se vart dagen tar oss helt enkelt! Nu blir det iallafall frukost och kaffe framför TVn ett tag. <3 Magen skriker efter mat 🙂

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.