Vår lilla bröllopsresa – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Annons

Vår lilla bröllopsresa

27 augusti

En av våra bröllopspresenter var ett presentkort på Hotell Tylösand som ligger vid Halmstad. Det blev rätt spontant att vi åkte dit, då TFF hade lite ledigt. Jag är så glad att vi använde det så snabbt. Det behövde vi efter all stress vi haft.

Jag kan verkligen föreställa mig hur vackert det är på sommaren. Vi valde ett rum med havsutsikt, och som ni kanske vet så älskar jag regn. Så jag njöt verkligen, det är något magiskt över hav och stormigt väder. Det var ett helt fantastiskt rum verkligen.

Vi kom fram runt 19 tiden, och hade bokat bord för en trerättersmiddag kl 20.00. Jag tog en dusch hemma innan vi åkte så det bara var att fixa mig sen. Det är inte ofta idag jag orkar göra mig lite extra fin. Jag har blivit bättre nu på att orka sminka mig och fixa håret lite. Det gör SÅ mycket att känna sig fräsch.

Men det var mysigt och så härligt att få göra sig lite extra fin för min man, och vår första dejt som gifta.

Jag var nära gråten när vi var hemma, och jag inser att jag inte hade något att ha på mig till vår dejtkväll. Jag har införskaffat mig lite mammakläder, men ingenting jag tyckte var värdigt för en fin middag. Men tack o lov så hittade jag faktiskt denna underbara klänning som är jättelång egentligen! Den sitter slimmat men är helt stretchig. Så den fick det bli! Till detta har jag mina sommarklackar som ni ser. En lite festligare sminkning och jag hade även på mig ett par hängande örhängen.

Vi åt nog världens godaste bröd medan vi väntade på förrätten. Det smakade mjuk pepparkaka! Wow. Jag tog inget först, men det slutade med att jag åt upp Eriks bröd (hehe). Jag får frikort på att äta hans mat när jag är gravid, love it.

Förrätt! Ärligt talat så minns jag inte vad detta var. Det smakade helt okej iallafall. Det var något fläsk med rödkål som ni kanske kan lista ut 😉 Jag kan tänka mig att detta är fantastiskt för någon som gillar mat som detta.

Vi beställde såklart en flaska alkoholfritt bubbel. Fy va gott det är. Jag älskaaar ju bubbel, och det är verkligen det enda jag längtar till i alkoholväg. Men jag har hittat två stycken alkoholfria som är så fruktansvärt goda! Det är ett man köper smidigt och lätt på Ica. Så den har jag stoppat ner i vagnen då vi varit där och veckohandlat, och det andra smakade vi faktiskt på restaurangen.

Tips till alla er som inte dricker alkohol men vill ha något gott att dricka på en fest eller middag!

Huvudrätt!

Till huvudrätt så glömmer jag inte vad vi fick! Det var anklår, grönsaker, rödvinsås och pommes. Alltså WOW! Det var verkligen så fruktansvärt gott. Och jag älskar anka, det är verkligen mums! Jag inser även nu att jag inte tog någon bild på efterrätten. Den gled ner i magen snabbare än något annat.

Den som fanns med på menyn för den förbokade trerättersmiddagen innehöll hasselnötter. Så jag fick istället kladdkaka, glass och jordgubbar. Ni hör ju själv! Inte konstigt jag inte hann fota den.

Kolla hur snygg han är. <3

Efter maten så gick vi upp till hotellrummet och tittade först på Idol och sedan den nya versionen av The Ring. Vi hade tagit med oss lite chips och gosaker som även de gick ner i magen trots den goda middagen. Kvällen slutade med att jag somnade under filmen på Eriks bröst. Det går nog inte att ha en mer perfekt kväll än så. I mitt största lugn och hos min största trygghet.

Dag 2! Frukost och spa-dag.

Det var en helt fantastisk frukost. Wow va jag åt. Jag blev inte hungrig förrän sent på eftermiddagen denna dag. Jag fick i mig våfflor, fil, frukt, mackor och mini-muffins.

Efter frukost så svirade vi om till badkläder och hoppade i varsin morgonrock. Spa-avdelningen var på två våningar. Vi började där nere i bubbelpool och simmade några längder. Sedan ville vi kolla vad som fanns där uppe, och wow!

Vi tog en kopp te, satte oss vid fotbadet och pratade om livet.

Miljön var verkligen helt fantastisk där.

Man kände sig så lugn, verkligen så avslappnad och glad. Jag kunde slappna av och andas ut för första gången på jag vet inte hur länge. Det var välbehövligt och helt magiskt verkligen.

Kolla bara. Tänk att ha denna avdelningen hemma. Jag hade inte gjort något annat än att ligga här och läsa böcker.

Erik började snarka ett tag, då passade jag på att fota lite och redigera. Ingen av oss hade telefonerna med oss under dagen. Men då han sov så passade jag på att Instagramma lite, hehe.

Kolla så magen har vuxit! Det är galet. Jag mätte mig i slutet på förra veckan. Och gjorde det igen i förrgår, och då hade jag vuxit 3 cm i omkrets. Det är inte konstigt att jag känner mig så osmidig. Det gick från att utan problem kunna böja mig ner och knyta skorna till att jag knappt ser mina fötter längre. Det går så snabbt!

Vi avslutade hela dagen i denna pool som skulle göra att du kände dig tyngdlös. Jag kan väl säga att det var extremt skönt för kroppen att vara i vatten, men det var inte jättestor skillnad.

Det var vår lilla roadtrip eller lilla bröllopsresa kallar vi det. Vi har planer på att resa, men mer om detta sen.

Hoppas ni kommer gilla att jag bloggar här på Loppi lika mycket som jag kommer göra! Jag trivs jättebra redan.

Kramar!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons