PODCASTEN ÄR TILLBAKA! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

PODCASTEN ÄR TILLBAKA!

Hej vänner!

Det kommer uppdatering om Hotell Tylösand. Men min kropp har sagt ifrån lite att jag måste slappna av mer än jag gjort på senaste tiden. Så jag har legat i soffan i princip hela dagarna, och har inte rört datorn. Just nu är det såklart viktigare än någonsin att jag tar det lugnt om jag behöver det, så därav har jag ej skrivit ännu. Men det kommer i helgen!

Snabb update just nu; Jag sitter på Espresso House i Trelleborg i väntan på match! Jag har en kopp varm choklad i handen som jag har suktat efter heeela veckan. Jag och Erik har köpt hem grädde & mini marshmallows för att göra det ikväll efter matchen.. Men jag kunde inte hålla mig 😉

Nu till superglädjande nyheter!

I samarbete med Alice Sjölander (Alices Instagram) så kan jag med glädje avslöja att podden mycket snart är tillbaka med en ny säsong! Vi kommer att köra ett litet nytt koncept där vi spelar in på varsitt håll, för att få ihop det enklare och för att kunna planera bättre. Det känns jätteskönt och kul för oss båda. Och vi har ju så fruktansvärt mycket att prata om!

Alice är den fantastiska konstnären som gjort båda våra omslag, och det senaste gjorde både mig och Emma helt mållösa. Vilken fantastisk talang hon besitter! Vi är jätteglada att hon i samarbete med vår podd ville teckna även det nya omslaget, som ni kan se är lite mer likt den kommande livssituationen 😉

Alice kan ta emot beställningar, och tecknar bland annat även tatueringar! Gå in och kolla på hennes grymma talang och tveka inte att boka henne till något ni behöver i form av omslag, tatueringar m.m. Vi hade inte kunnat välja en bättre person! 

Nu ska jag dricka klart min varmchoklad och njuta av hösten. Fy fan va mysigt det är!
Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.