Mini-bröllopsresa – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Mini-bröllopsresa

Gud vilken fantastisk känsla jag har i kroppen just nu! Jag hann med så mycket hemma idag, lägenheten lämnade vi städad och fin och jag hann fixa lunch till Erik samt packa väskorna innan han kom hem. <3

Vi ska till.. Hotell Tylösand!

Igår när jag satt hemma och sminkade mig så slog det mig, att fasen. Vi fick ju faktiskt ett presentkort på hotell Tylösand i Halmstad – och Erik är ledig efter träningen på måndag samt hela tisdagen. Så jag mailade till hotellet och kikade om det fanns plats för oss.

Vi fick ett rum! Så kl 20.00 har vi ett bord i restaurangen för en tre-rätters, och efter det ska vi kolla på fotboll, Idol och bara njuta av tiden tillsammans på hotellrummet. Sedan imorgon efter hotellfrukosten (det är typ det bästa jag vet!!!så ska vi till deras spa och spendera hela dagen där tills vi är redo för att vända bilen söderut och hemåt igen.

Vi kan ju inte och ska inte åka på någon ”riktig” bröllopsresa. Så varför inte unna oss detta? Det kunde inte bli bättre, och detta är verkligen mys i vår smak. Ett plus i kanten är att det spöregnar och är HELT grått ute. Alltså jag älskar verkligen när hösten börjar komma. Såklart kommer man börja klaga på det gråa tillslut, men det är ganska typiskt svenskt – vi kan ju aldrig vara riktigt nöjda med vädret 😉

Hur nördig är jag inte egentligen som sitter och bloggar i bilen!? Jag är lite stolt ändå. Nördig men jävligt stolt över det. De lär inte bli någon mer uppdatering ikväll heller så jag får passa på nu precis innan vi är framme på hotellet 🙂

Jag glömmer bort hur nära det är till andra städer i södra Sverige. Trots att jag bott här i över 2 år så är jag verkligen en norrlänning. Erik svängde precis av motorvägen och jag blev helt chockad över hur snabbt det gick hit haha.

Så nu ska jag stänga ner datorn och sjunga i kör med Erik de sista minuterna i bilen, innan jag ska upp och fixa mig. Vi ska ju faktiskt ha dejt ikväll!! Så jag har tagit med mig en långklänning som var ned till vaderna innan, den lär väl stanna vid knäna nu, men det blir ju perfekt 😉

Vi hörs imorgon!!
Puss & kram

Hellooo handsome <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.