Crop top eller BH? – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Crop top eller BH?

Hej alla fina!

Så kul att ni uppskattade allt om bröllop och flytt igår. Det kommer mer om det senare, promise 😉 Men som sagt väntar jag in våra fina bilder så ni inte behöver plågas av mobilbilder haha. Mycket roligare att se det riktiga resultatet.

Äntligen känns det som att vi är tillbaka till det normala livet á la Nellie och Erik!

Morgonen började med frukost tillsammans, innan jag körde Erik till flygplatsen. De har match emot AIK idag! Så kul. Jag önskar att jag kunde vara på plats och se den, men det passar inte riktigt och igår då jag kollade flyg så kostade det skjortan. Så det får bli ifrån TVn! Det är lite skönt ändå att han är iväg, haha. Jag gillar verkligen inte att sova ensam, men det är skönt att ha någon dag sådär ibland när vi är ifrån varandra. Det är en viktig ingrediens i ett fungerande förhållande tror jag. Det skönaste är också att vi liksom har den där egentiden ifrån varandra utan att vi kan styra över det. Så all tid vi har tillsammans, är bara naturlig och aldrig jobbig. Skönt! 

Såhär ser jag och magen ut idag. Jag dog lite åt fjången som hänger ut från min lilla boll. Så får det se ut på bilden, jag har faktiskt petat in den nu. Men det dröjer nog inte länge innan den är ute igen.

Mitt hår är i en hemsk mellanlängd just nu, men jag har bestämt mig för att låta det växa ut lite. Jag vill ha mellanlångt hår och behålla samma stil på luggen som jag har nu. Men för att nå det resultatet så måste man gå igenom en uppsatt period, innan det ser okej ut. För just nu ser det mest ut som en mössa om jag inte gör något med det – vilket jag inte har orken till. Jag är glad att jag finner lite ork till att sminka mig. Det får duga 😉 Kläderna börjar bli lite enklare iallafall. Jag har blivit så pass stor nu så att jag kan ha riktiga gravidbyxor, YEY! Jag köpte dessa jeans jag har på mig idag tidigare i veckan, och jag är så nöjd! Tröjan är ifrån BOHO! Jag beställde lite fler mammakläder därifrån och är så nöjd. Så jag ska sätta mig ikväll och klicka hem några fler tröjor. Det känns konstigt att behöva en helt ny garderob i princip. Men att få på mig en vanlig tröja i XS är fysiskt omöjligt för mig nu. Jag tog på mig en crop-top från förra sommaren för att se hur det såg ut nu.. Den stannade som en BH. Jag och Erik fick oss ett gott skratt. 🙂

Nu ska jag hoppa in i bilen och köra till Landskrona för att hänga med Emma lite innan jag ska se matchen hos mina svärföräldrar. Mer än så händer inte idag.

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.