En dag för avslappning! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

En dag för avslappning!

Hej vänner!

Idag har jag haft en sån fruktansvärt skön dag. När jag vaknade vid 06 så bestämde jag mig för att ta en jättelugn dag. Jag kunde inte somna om, så jag satte igång en av mina favoritserier ”Jane the virgin” – TIPS! Jag låg i sängen och tittade tills jag blev hungrig, då gjorde jag frukost, åt den i sängen och somnade sedan om till ca kl 12.


Det blev en skål med romanticatomater, två hårdmackor, ett glas resorb och en kopp te. 

Jag har varit lite sur på mig själv på senaste tiden för att jag har sovit så mycket. Jag har visserligen svårt att somna, men att sova bort halva dagarna till kl 11 har irriterat mig. Ibland behöver jag bara höra att något är okej, för att jag är för hård emot mig själv. Och när jag påpekade att jag kan sova 12 h i sträck eller allmänt sova länge på dagarna för min svärmor, så sa hon åt mig att det får vara så. Jag behöver sova. Då kände direkt att, ja fasen. Jag behöver sömnen. Så det får vara så! Jag sover så länge jag behöver, och om jag måste gå upp och äta så kan jag somna igen efter om jag behöver det. Vilket jag gjorde idag, och fy va skönt det var. 

Nu har jag gått upp, har datorn i knät och Unga mammor på tvn. Det är så mysigt att titta på, och det får mig att längta efter Leah så mycket mer. Tålamodet börjar ta slut.. 😉 Imorgon går vi in i vecka 23, så då är det 17 veckor kvar. Det känns så fruktansvärt länge. Men med tanke på allt vi ska hinna med så kommer tiden gå så snabbt.

Från igår <3 

Magen växer verkligen så det knakar. Det är galet! Erik spärrar upp ögonen varannan kväll känns det som, och påpekar att den blir större och större för varje dag haha. Det vet jag väl inte om den blir, men det känns som det. Det är verkligen en babybelly nu. Och jag älskar det. Lilltjejen sparkar på som vanligt också. Hon är extremt aktiv, så igår när hon för första gången inte sparkade så mycket så blev jag direkt lite nojig. Men jag vet ju om att moderkakan är i framvägg, vilket betyder att det kan dämpa lite. Så att jag faktiskt känner sparkar varje dag är tacksamt. Alla gör inte det som har moderkakan i samma position som jag har.

Denna dag ska fortsätta i det lugna spåret. Jag väntar på Erik som ska komma hem med sallad och glass till mig. Jag vaknade upp och hade ett sånt fruktansvärt sug efter glass. Det kanske är en craving på gång.. Men ärligt talat, vem älskar inte glass? 😉 Det är grymt konstigt väder ute, det är såå varmt, men storm och helt grått (?). Om vädret stämmer så ska värmen försvinna nu. Och det ska bli en lite mer typisk svensk sommar. Jag tittade även vädret för vårt bröllop nästa lördag, och det ser ut som att det ska vara ca 24 grader och sol. Det hade varit perfekt. Så jag hoppas att väderrapporterna har rätt för en gångs skull.

Nu ska jag bara fortsätta njuta av dagen, och ikväll ska vi försöka packa lite. Vi flyttar om exakt 7 dagar. Fy va skönt det ska bli. Vi längtar så mycket och känner oss verkligen så klara i denna lägenhet nu. 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.