Bröllopsplanering denna vecka – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Bröllopsplanering denna vecka

Som ni vet så närmar sig bröllopet med stormsteg. 

Det mesta är faktiskt helt klart nu, vilket känns konstigt! Jag får en känsla av att vi har glömt något bara för att saker och ting har glidit på så enkelt för oss. Men det är nog faktiskt bara så att vi har gjort detta jävligt bra 🙂 Denna vecka ska det iallafall göras lite småsaker, jätteroliga saker dock!

Vi ska: 

  • Hitta en slips till Erik. Eller, vi vet egentligen vilken han ska ha. Men vi måste åka på Sand på Emporia med hans kostym så det blir helt rätt.
  • Jag ska på lördag provsminkas/få håret fixat. Jag ska även köpa min slöja! Detta är lite tråkigt dock att jag måste göra själv. Jag önskar att jag hade någon med mig. Mamma eller någon av mina närmsta tjejkompisar. Men det är som det är, och jag får helt enkelt bara se det från den ljusa sidan. Att alla är på plats nästa vecka.
  • Vi hade även på schemat att maila serveringspersonalen vårt körschema, bestämma tider för avhämtning och avlämning av mat, tårta m.m. Vi har även lagt upp dagen med fotografen och gjort klart det sista, som var att beställa våra kort för bordsplacering.

Idag är det även 2 månader sedan denna dagen. Då Erik friade till mig <3 

10 dagar kvar. Sedan är vi man och hustru!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.