Gravid vecka 22 – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Gravid vecka 22

Hej alla älskade vänner!

Tyvärr, så kan jag för närvarande inte lägga upp videor på Youtube trots att jag har spelat in dom 🙁 Min dator har fått något spel som jag nämnt innan. Så jag får inte upp mitt redigeringsprogram. Jag har letat efter någon som kan redigera mina videor nu och ett tag framåt, men har tyvärr inte hittat någon jag tycker känns helt bra. 

Så nu får ni en status på graviditeten i text istället.

Vår lilla tjej, som vi även har valt namn på.. Leah <3 växer så det knakar. Vi är nu i vecka 22, och hon ska vara runt 27 cm lång och väga nästan 500 gram. Vårt lilla hjärta är väldigt aktiv. Flera gånger per dag känner jag sparkar, och på kvällen (såklart alltid när jag ska försöka sova 😉 ) så sparkar hon så mycket så det syns jättetydligt på magen. Detta är SÅ mysigt tycker jag, då Erik också kan få se och känna. Han står ju som bara på sidan av allting medan jag känner minsta lilla. Så jag älskar att hon är en aktiv bebis.

Illamåendet jag hade i början är officiellt helt över! Jag har inte riktigt våga säga det helt och hållet, men det ÄR över. Jag mår nu så himla bra verkligen! Jag har så tur. Jag vet att många blir jättefyllda med vätska, får ont i hela kroppen, mår dåligt och kräks varje dag m.m. Det enda jag har är foglossning och trötthet. Och so what!? Jag har verkligen tur och jag är så tacksam över att jag känner mig så fräsch, vacker och fortfarande nätt till och med. Det är skönt. Som jag har sagt, så händer det som händer med kroppen. Jag kommer aldrig klanka ner på mig själv eller må dåligt över en möjlig förändring i eller på kroppen som sker som jag inte kan ändra. Men än så länge så har jag en mage, och större bröst. That’s it. Vi får se hur detta utvecklar sig, men jag mår bra och känner mig så bra i kroppen – och jag hoppas såklart att jag slipper vätskan och smärtan. Det verkar inte vara kul för fem öre 🙁

För att sammanfatta.. Vår bebis vet vi ju mår bra, hon växer – vilket syns på magen. Hon sparkar en massa jäkla, och vi myser såå mycket. Jag har en sån mysig graviditet verkligen. <3 Men jag längtar så GROVT MYCKET tills lilla Leah ligger i vår famn istället. Mamma och pappa kan knappt vänta längre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.