En ny statusuppdatering – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

En ny statusuppdatering

Istället för att tjata på att jag haft mycket att göra, bloggen kommer inte i första hand blabla, så kastar jag er rakt in i hur allt går!

Förra veckan så bestämde vi oss för att slow down a bit. Vi behöver njuta av denna sommaren med. Erik behöver vila, och jag behöver vila. Så vi tog två-tre dagar nere vid stranden från em. till kväll. Vi köpte middag alla dagar och bara njöt av att det faktiskt är en fantastisk sommar (även om jag klagar på värmen dygnet runt).

Vi sa helt enkelt, denna vecka tar vi det lugnt – och nästa vecka tar vi tag i livet. Vilket alltså är denna vecka 😉

Bröllopsplaneringen har gått framåt genom att vi har:

– Vi har varit i bröllops-festlokalen. Och kom fram till att nej, här inne blir det för litet att köra vigsel och ha allt inför middagen uppdukat redan. Så vi ringde till prästen som har hand om kyrkan som är mitt över gatan till vår festlokal. Han viger oss! Först tänkte vi inte köra på kyrkligt då jag inte är döpt, konfirmerad och har aldrig haft något med kyrkan att göra i princip. Men då vi valde att avstå från kyrkligt bara för att vi helt enkelt inte är involverade i den på något sätt, så tänkte vi att varför inte? Kyrkan är fantastiskt vacker. Och det viktiga för oss är att vi blir vigda. Så det blir i en kyrka istället! Vi har inte skickat ut ny info till våra gäster ännu så om någon läser detta och blir förvirrad, det kommer info 😉

– Vi har köpt en Instax-mini, ett fotoalbum och gjort iordning för får fotostation!

Detta kommer nog vara bland det bästa vi köpt till kvällen! Och fortsatt till livet bara. Tänk att få fota Leah in action och få ut bilden direkt för att kunna klistra in i ett album. <3

– Vi har köpt ny soffa!
Vi ska ge bort den vi har nu redan innan flytten, och har därför letat och letat efter en ny så vi inte är utan soffa i början då vi ska ha massa gäster med. Men äntligen! Vi hittade en Howard-soffa i sammet. Färgen är bland det bästa!!! Det är champagnefärgat tyg. Så jäkla snyggt!! Det jag gillar ännu mer är att vi kan matcha med FÄRGER! Och inte bara svart och vitt. Tex rosa och grönt. Jag längtar så fruktansvärt tills vi flyttar nu.

– Vi har valt florist som ska ta hand om alla våra blommor till bröllopet! Och jag har även valt brudbukett!!! Vi ska träffa företaget imorgon och bestämma allt in i minsta detalj. Sedan är den delen också klart!

Det mesta inför bröllopet är i nuläget klart. All dekoration vi önskar att ha är i princip beställt. Vi har beställt hem menyerna, vi gjorde klart bordsplaceringen igår kväll, nästan allt med kläder är klart också. Det enda problemet jag har just nu är att hitta en bra BH till min klänning, och Erik ska hitta en slips han gillar. Vi har varit på IKEA och köpt lite småsaker, riktiga IKEA-hacks som man kommer undan så billigt med!! Jag kommer lägga upp om allt detta efter bröllopet. Men innan så känner jag inte för att avslöja allt som ska vara. Lite överraskningar måste det ju vara för gästerna. <3

Jag har även fått hem mina morgonrockar som jag beställde till mig och tjejerna. Jag och Erik har inga riktiga marskalker och brudtärnor. Men Emma och Ronja ska hjälpa mig innan, och även Miranda tror jag. Sedan har vi en liten best-man som är min lillebror. Han ska ge oss ringarna. <3

Det känns så skönt att allt är under kontroll. Så vi kan fokusera på flytten med, och nog det viktigaste av allt. Att njuta. Vi ska ju trots allt gifta oss, och detta kommer bli 1 av 2 lyckligaste dagar i livet. Lyxen att vi ska få uppleva bröllop och födsel av Leah inom loppet av 4 månader.

Vi är lyckligt lottade!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.